DISKUSIA
Dátum | 28.10.2008 |
---|---|
Vložil | matus |
Titulok | trening |
noo chalani neviem....neviem ci pridem....mam zajtra imatrikulacie..a mame tam scenku.....este vazne neviem ci stihnem dojst.....soorry
———
Dátum | 28.10.2008 |
---|---|
Vložil | palo |
Titulok | Re:trening |
aby sa ti nieco nestalo,keby prides na hodinku potrenovat!ved sa musime dohodnut aj o to trencine!ja sa celkom tesim ako si znova zasportujem:))dufam,ze nas tam dnes bude,co najviac!!!!!
———
Dátum | 28.10.2008 |
---|---|
Vložil | Brano |
Titulok | :o))) |
Sorry chlapi, ze sa vam miesam do rozhovoru ale troska sa ma tyka tak len par slov. Tie clanky su myslene s absolutnym nadhladom kto to nepochopil ospravedlnujem sa budem pisat nadhladnejsie :o))) Kedze pracujem tam kde pracujem a denne pisem clanky o Premier league, NHL a podobnych ligach tak uprimne vam poviem si celkom oddychnem ked sa potom aspon troska vyburim na clanku sem. Tie clanky maju byt presne take ake su ironicke,zvelicujuce a politicky (a inak) nekorektne :o))) Ak sa niekomu nepacia alebo sa zdaju byt trapne tak ich fakt citat nemusi.
K tej stranke mestskej ligy, Ivo ani ostatni neznevazujme pracu inych, je to fakt rozdiel ze ja som stranku robil cez redakcny system a Majo to programoval takze hoci stranka MFBL na pohlad nevyzera ako oficialna stranka NHL je za nou dost roboty. Ja som na zaciatku fakt ani len nepredpokladal, ze tieto stranky vydrzia dlhsie ako dva tyzdne preto su robene cez redakcny system.
No a trosku aj k tej aktualizacii celkovo. Robim tieto stranky v ramci volneho casu a mam ho fakt malicko takze ho vacsinou (zda sa mi ze na rozdiel od mnohych ktori ziju len pre florbal :oP) radsej vyuzijem na ine aktivity. Preto tu nie su clanky ani statistiky hned po zapasoch alebo na druhy den, ale vtedy ked mam na to cas.
:o))) Som spokojny so svojim monologom (skratil mi pracovny cas) takze sa s vami lucim pozdravom Ashtara Sherana Milujem vas a pomaham vam. Adieu
———
Dátum | 28.10.2008 |
---|---|
Vložil | salfa |
Titulok | Re::o))) |
Tato stranka je naozaj dobra,to treba uznat..uz len to,ze si niekto vo volnom case najde chut urobit nieco z coho nema ziaden profit je fajna myslienka..chvalime
———
Dátum | 27.10.2008 |
---|---|
Vložil | Ivo |
Titulok | Odkaz pre Maja_Eagles |
Ahoj Majo,
ja len k tvojmu humoru k tejto stránke... Ak sa ti zdajú články vtipné alebo niečo podobné tak sa zabávaj ďalej na tom...
Ale ak si sám nič ešte neskúšal písať, tak si myslím, že by si mohol trochu oceniť aj Braňovu robotu... Ak sa ti to zdá úbohé tak potom ťa ľutujem...
Myslím, že najskôr by si sa mal pozrieť na svoju robotu na stránke mfbl.php5.sk a potom sa smiať na niečom inom. Lebo tá stránka je humorná, už po zadaní adresy.
———
Dátum | 27.10.2008 |
---|---|
Vložil | Brano |
Titulok | Re:Odkaz pre Maja_Eagles |
???
A co sa stalo??? Preco takato reakcia???
———
Dátum | 28.10.2008 |
---|---|
Vložil | Majooo_EAGLES |
Titulok | pre IVA |
čo sa týka tvojej reakcie, tak ju vôbec nechapem, ale asi to bude preto, že ti to v nedeľu nešlo...
čo sa tyka stranky mfbl, tak tiež asi nevieš, ako sa stranky vytvarajú. pretože kedy si to vedel, už na prvy rozdiel by si poznal, ktorá stránka sa vytvára pracným programovaní (ja som na začiatku použil šablonu, ak vieš, čo to je, ale samotný obsah stránky sa musí aj tak programovať).
Vaša stránka je vytvorená v publikačnom systéme (tym neznehodnocujem prácu Braňa), čo znamená, že sa sem vkladajú len texty a fotky. Pre neho je to uľahčenie práce a to sa cení, hlavne v dnešnej dobe...
Hlavný tvoj problem sa ale týka článkov na tejto stránke...
Áno, podľa mňa sú humorné... (a podľa mnohých ďalších), pretože sa týkajú ligy, ktorá ma za sebou 3. kolá a okrem hráčov o nej málokto vie.
Opäť ale poukazujem na to, že to nie je znehodnocovanie práce Braňa... ani som to nikdy tak neprezentoval... Jediné, čo som povedal bolo, že sa teším na článok, ktorý bude po zápase uverejnený (doposiaľ sa tak nestalo, a stále čakám) aby som sa pobavil. To ale asi nepochopila jedna s tvojich kamarátok pred telocvičňou, ktorá sa primiešala do cudzieho rozhovoru. Nie ja, ale iný ju uzemnili a to asi nemohla predýchať...
Čo sa týka stránky ligy, pozri si prosím reakcie ostatných, pretože sú pozitívnejšie ako tvoje... ale ty sa v tom asi vyznáš najlepšie, ako vieš...
A naposledy uvádzam, že články na tejto stránke sú vtipné...
Pozri si napríklad odkas Maroša Goňa v sekcii Tipovačka (viz eurošport)...
———
Dátum | 28.10.2008 |
---|---|
Vložil | Ivo |
Titulok | Re:pre IVA |
No máš pravdu, nešlo mi to... Ja si to priznať dokážem... Dokonca si myslím, že aj ten výsledok je spravodlivý, možno by bolo spravodlivejšie prehrať ešte aj vyšším rozdielom...
Len bohužiaľ ja teraz hovorím o niečom inom...
No vieš ty to nazývaš primiešaním sa do rozhovoru... Ale keď musí človek niečo počúvať celý zápas a potom ešte aj po zápase tak potom človeku nedá aby sa neozval... A či to bolo uzemnenie neviem, keď tam niekto 18 alebo neviem koľko ročný tvrdí, že má problém s pomočovaním... A len pre tvoju info to bola moja sestra...
Máš pravdu aj s tým, že neviem ako sa stránky vytvárajú a preto neznevažujem druhých prácu... Neznevažoval som ani tvoju a už vôbec nie Braňovu... Tak si myslím, že by to nemali robiť ani ľudia, ktorí sú neni schopní zosmogliť jednu vetu, ale strašne sa vyjadrujú k článkom...
Tak určite vie o nej viac ako pár hráčov... Vie o tejto stránke aj väčšina ľudí, ktorých trochu floorball zaujíma (myslím tým fanúšikov)... inak by asi tá navštevnosť nebola v celku tak veľká...
No stránka ligy sa páči asi iba Eaglsákom aj keď teraz tam sú super zlepšováky... Myslím si, že článku sa dočkáš... Podobne ak si si nevšimol bol aj článok, keď sme prehrali s Deltou a to bola nečakanejšia prehra ako s Vami... Takže myslím, že z prehrier až také komplexy nemáme... Chápeme, že nemôžeme roztrhať všetko ako vy...
Tak poprosím nabudúce si tie vtipné poznámky nechajte do kabíny a nie kde Vás budú počuť aj ľudia, ktorým sa Vaše názory nemusia pozdávať... Viem, že ty si nebol hlavný v tom rozhovore, ale o tebe som si myslel, že sa budeš trošku inak chovať..
———
Dátum | 28.10.2008 |
---|---|
Vložil | Palo 99 |
Titulok | Re:pre Maja |
Aby som neuzemnil ja teba!!Stale nechapem preco chodite na tuto stranku,ked je taka zla!ta vasa je cool,skoda,ze ju navstivilo doteraz ubohych 96 navstevnikov!
———
Dátum | 28.10.2008 |
---|---|
Vložil | Ivo |
Titulok | Re:Re:pre Maja |
Ale o to nejde, či je úbohá alebo nie... Treba si vážiť každú prácu čo človek naviac robí, hoci by nemusel... A keď sa chce niekto smiať tak aspoň nie za chrbtom ostatných...
A tú navštevnosť im tam ukazuje necelý týždeň, takže zasa až také zlé to nie je ani tam... Už sa k tejto téme radšej nevyjadrujem... Iba ak by ma niekto vyzval:)))
A Majo už si môžeš kľudne prečítať článok, vidím že Braňo sa dneska posnažil tak dúfam, že si spoko...