DISKUSIA
Dátum | 31.10.2008 |
---|---|
Vložil | matus |
Titulok | chlopi tak co s tou nedelou?:D |
IDE SA CI NE?:D..a ak ano kedy ako naco preco?:D
———
Dátum | 31.10.2008 |
---|---|
Vložil | Ivo |
Titulok | Re:chlopi tak co s tou nedelou?:D |
ide sa, v nedeľu, pešo, zahrať si, vyhrať:
———
Dátum | 29.10.2008 |
---|---|
Vložil | RAMMSTEIN16 |
Titulok | Škôlka |
Presne tak mi to tu pripadá...:D Vždy sa nájde nejaký návrh na konflikt:-/ Ako deti.... Samozrejme aj ja by som súrodencov si bránil takže Iva chápem ale Majo bol nanešťastie asi poruke... Ako spomenula Ivova sestra on bol iba pri tom ale nič nerobil tak tiež nejako nevidím zmysel že nadávate aj jemu:D Ja mám Eaglesakov rád šak som si s nimi aj čo to zahral (možno som ešte chcel aj dlhšie zahrať ale čo už) ale vieme dobre že ak sa niekomu zdá že je tam nejaký vyrývač tak to sa dá im povedať aj o našich hráčoch niektorých:) Mám skúsenosti:D Pidpichovať sa budú tieto tímy tak vidím asi stále:D
A dosť to mrzí aj mňa že sú tu stále hádky ak niekto chce tak osobné problémy by sa mali riešiť povedľa:) Neviem ale takto to každý číta aj ja:D
———
Dátum | 28.10.2008 |
---|---|
Vložil | Pico |
Titulok | ....Ojojóóój |
same narazky,utahovacky a podobne vecerne dobroty sa mi to tu akosi nezda totoooooooo......NIektorim to tu dava uz aj trosku na hlavu .......NAPORADEK.........tesim sa uz inac na DELTAFORCE........jesrrrr.........a inac MAJO_EAGLES co ten TN??????nič????
———
Dátum | 28.10.2008 |
---|---|
Vložil | Prazsky kurvy to jsme my |
Titulok | foto |
no a kde su foto zo zapasu z nedele??? sak clanok uz je a foto nie??? je toto vobec mozne???
admina popravit!!!!
———
Dátum | 28.10.2008 |
---|---|
Vložil | zuzika |
Titulok | pre Maja a Iva |
vidim, ze vdaka mne ste si chlapci opät nasli temu na dalsie uplne zbytocne debaty a hadky...nechapem, preco s tym Ivo zacal,ale asi to tak citil a potreboval to zo seba dostat von, tak ako som to aj ja potrebovala dostat v nedelu pred telocvicnou...zo zasady nepocuvam cudzie rozhovory, lebo je to neslusne, ale ked niekto stoji ani nie dva metre od vas, tak sa to neda nepocut...majo, neviem, preco sa pustil prave do teba, ty si bol iba spomenuty,ze si tam bol tiez, tak sorac...a co sa tyka ostatnych co tam boli,jasne,ze kazdy ma pravo na vyjadrenie svojho nazoru,ved zijeme v slobodnej krajine, ale ide o to, akym stylom ten nazor prezentuje...prepac,ale nedalo mi to a musela som sa zapojit...beriem to, ked niekto povie,ze sa tesi na dalsi clanok, ze sa zase zasmeje, ale ked sa pritom ironicky chichoce a ma poznamky take ake ma, tak mi neda sa nezamiesat do debaty...no a ci ma tvoj kamos uzemnil...neviem,ci by som to tak nazvala...ale ak mu to zdvihlo sebavedomie,tak prosim...mrzi ma,ze som vyvolala dalsi uplne zbytocny konflikt...setrite si radsej energiu na zapasy a tieto zabo-mysie vojny nechajte uz tak...aj tak si kazdy bude tvrdit a zastavat to svoje, takze osocovanim sa nic nevyriesi...nejde upriet snahu Branovi a ani Majovi, obaja sa snazia,aby stranky vyzerali, co najlepsie, najprehladnejsie, aby si v nich kazdy z nas nasiel vsetko co hlada a potrebuje vediet, a preto by sme si to mali vazit, aby s tym nahodou obaja ,,nesekli´´ a my tak zostali bez zaujimavych clankov, vysledkov, statistik a programov zapasov...tak to uz by aj stacilo:)
———
Dátum | 28.10.2008 |
---|---|
Vložil | Majooo_EAGLES |
Titulok | pre Iva a Pala |
Dvaja bratčekovia majú stále nejaké komlexy... TRÁPNE!
Jeden vyspevuje o tom, ako sa jeho sestra strasne citila, ze to musela vsetko pocuvat, ale taky je zivot. Stale mala moznost sadnut si (pripadne postavat) o nieco dalej. To ze sa tam s nejakou dievcinou bavila o pomocovani a podobne, to je ich starost. Neviem, preco by som sa mal do toho starat...
A druhy (99) ani nevie, o com pise. Na stranke ligy si bol mozno raz, tak sa tak nepremáhaj, a neries...
(statistiky o návsetvnosti sú tam od soboty... ja som spokojny).
Na tvoju poznamku "Aby som neuzemnil ja teba!" reagovat ani nejdem... bola dost od veci, ale ak ma chces tak strasne uzemnit, mas moznost o dva tyzne v nedelu...
Bol by som rad, aby ste svojimi kecami nezaplnovali Vasu stranku, mate moznost sa vyjadrovat na tej o lige, ale akosi vas tam neni... Je to praca pre Brana naviac, pretoze musi tieto nezmysly nasledne mazat.
Jeho pracu som tu nikdy nekritizoval, ale to chape aj on aj Miso, mozno aj ostatní, len vy dvaja nie.
Takze ak chcete reagovat, cakam vas na stranke ligy...
———
Dátum | 28.10.2008 |
---|---|
Vložil | Ivo |
Titulok | Re:pre Iva a Pala |
No ak je tu niekto trápny tak ja to nie som... Ja som ti moju odpoveď napísal v kľude, ale to zrejme ty nedokážeš... Tak potom neviem kto si tu rieši komplexy...
Jasné a kde si podľa teba má sadnúť??? Na striedačku jedného z tímu alebo za bránku, aby jej lietali loptičky okolo hlavy? Ako sme to už párkrát videli...
Myslím si, že rozumnejšie by sa to vyriešilo, keby si každý nechá svoje pripomienky pre seba a nikomu neznepríjemňoval zápas, keď si ho chce v kľude pozrieť...
O to mazanie s tým si moc hlavu nerob, myslím, že Braňo tu už musel mazať aj väčšie hovadiny... A je zaujímavé, že sa bojíš o Braňovu prácu naviac starosti, keď za jeho chrbtom si z nej robíš srandu... A prosím Ťa len mi zasa nepovedz, že mám nejaký kompex...
A ja len tak k tomu uzemňovaniu::))) tebe sa asi viac páči keď niekto uzemňuje baby nie??:D Už roky máš nato aby si bol trošku vyspelejší...:)
A sorry, ale je to problém o našej stránke tak to píšem aj na našu stránku...:)
———
Dátum | 28.10.2008 |
---|---|
Vložil | Palo |
Neviem ako by si reagoval ty,keby si niekto otvara papulu na tvoju sestru!!!
———
Dátum | 28.10.2008 |
---|---|
Vložil | Palo |
Neviem preco riesis to,ze si pisem na nasej klubovej stranke?ty si tiez napises iba to,co chces...