DISKUSIA
Dátum | 02.11.2008 |
---|---|
Vložil | MISO |
Titulok | Re:Re:kelu |
No zatial to vyzera, ze nas je 10, tomu kameramanovi som povedal, ze sa nezmesti do auta, tak neviem, to sa asi neoplati ist na troch autach ci?
———
Dátum | 01.11.2008 |
---|---|
Vložil | matus |
Titulok | TRENCIN |
chalani sorry ale mam tyfus nejdem ani ja"!:D:DD...
FTIIP:D....hej...ale takto ......kolkati tam teda ideme??..a kdo??:D
———
Dátum | 01.11.2008 |
---|---|
Vložil | Brano |
Titulok | Re:TRENCIN |
Okrem Romana a Dusana by sme mali ist vsetci. Aj ked Dusan by tiez mohol ist podla mna nehral vobec zle a myslim, ze ak by hral tak ako minule, alebo na treningu tak by to bolo uplne v pohode takze treba ho nejak ukecat :o)))
———
Dátum | 02.11.2008 |
---|---|
Vložil | gajdo |
Titulok | Re:Re:TRENCIN |
dusan ide dneska snami do toho trencina
———
Dátum | 02.11.2008 |
---|---|
Vložil | Brano |
Titulok | Re:Re:Re:TRENCIN |
tak to je super sprava
———
Dátum | 01.11.2008 |
---|---|
Vložil | Roman + |
Titulok | Konečné rozhodnutie |
Rozmýšľal som nad tým celé prázdniny a dnes som dospel k rozhodnutiu... Chcel by som povedať hlavne toto... Chalani máte pred sebou dobrú budúcnosť a verím že to ďaleko dotiahnete a to dosiahnete vďaka tomu ak budete dobrý kolektív a budete počúvať názory jeden druhého a nie sa zaslepene dívať na to kto dal koľko gólov:) To neni našťastie váš prípad ale aby ste sa k tomu nespustili... proste som prišiel na to že tu asi moc nepatrím.... Moje chytanie neni v najlepšom rozkvete a viac toho pokazím ako pomôžem a potrebujem sa dostať do formy a mať 100% nasadenie takže sa asi chvíľu budem musieť oddať individuálnemu tréningu:) Neviem ani ako som sa k vám dostal lebo som nikdy nepovedal že od Eaglesákov odchádzam ale zamotalo sa to tak že som tu skončil a som celkom rád šak som spoznal hŕbku ambicióznych a fajných ľudí:) Držím palce pri ďalšej ceste ligou:)
EAGLESÁCI:
:D Dosť to tu čítate tak odkaz vám nechám tu:) Nikdy som nepovedal že od Vás odchádzam a idem inde.. Proste sa to blbo zamiešalo ostal som v inom tíme a akosi som sa sám vyšachoval.... Mojou blbosťou a tým, že som sa asi bál, alebo čo, vám to povedať som odišiel (aj keď nechtiac!!!!!!!!!!!!!!) od kolektívu s ktorým sa mi hralo najlepšie inde sa začleniť neviem... Chcem len aby ste vedeli ŽE MA MRZÍ ŽE SOM TO POKAŠLAL A PRESTAL SOM S VAMI HRAŤ... Nikdy som nepovedal že odchádzam proste sa to tak zamotalo a... moja blbosť ako som vravel... PROSTE... SORRY CHALANI:)
A ešte FBC ROZKVET:
Škoda že som sa nedožil mojej foto na tejto stránke dosť som sa tešil čo to bude zač ale...:D Hralo sa mi s vami dobre teraz beriem úloho rozhodcu a volného hráča:) DRŽÍM PALCE... Na nedeľu so mnou už nepočítajte:) MAJTE SA:)
P.S: Na stránku budem zavítavať vás pozreť ak môžem:)
A žiadne otázky prosím vás aj tak moje rozhodnutie nezmením proste sa necítim ako FBC ROZKVEŤÁK (nič v zlom samo.:) )
DOVI, DOPO, DOPI......:) Ste super
———
Dátum | 01.11.2008 |
---|---|
Vložil | Miso |
Titulok | Re:Konečné rozhodnutie |
Caff Roman,
no najskor som zostal trochu zaskoceny, ze co sa deje, ale respektujem to a myslim, ze to budu respektovat aj chalani z FBC ROZKVET, je to tvoje rozhodnutie a verim, ze este nekoncis definitvne, bo by to bola skoda...
Kazdopadne, ti chcem podakovat v mene celeho teamu za cas, ktroy si s nami stravil a aj odchytal zopar dobrych zapasov.
Tak sa drz v kariere rozhodcu, a nech ti nestupne slava do hlavy, ked sa stanes slavny...
Vdaka
Miso
———
Dátum | 01.11.2008 |
---|---|
Vložil | Roman |
Titulok | Re:Konečné rozhodnutie |
:D Vďaka:) Dopĺňam že nič v zlom, nič sa nestalo proste po dlhších úvahách som sa tak rozhodol:) Aby to niekto nepochopil zle:)
———
Dátum | 01.11.2008 |
---|---|
Vložil | matus:( |
Titulok | Re:Re:Konečné rozhodnutie |
jaaj partaaakuu......tak nic ttedaa,ked ta nemozem presvedcit!:D... to som necakal!.....skoda ze odchadzaas chcel som sa od teba ucit=):D.........a dufaam ze nas aspon prides povzbudit:D....a vela uspechov....a kde to ides na farmu??:D...ale ne ok bez vtipov:D.......vela uspechov a stastia v novom teame;)....si vazne good brankar -....a dufam ze bez ohladu nato ze nebudeme spoluhraci na tie piva pojdeme!:D:D:D........
———
Dátum | 01.11.2008 |
---|---|
Vložil | Roman |
Titulok | Re:Re:Re:Konečné rozhodnutie |
Prídem povzbudeiť a učiť ťa tiež možem:D A PIVA:D No comment to bude aj tak:D