DISKUSIA

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:kelu

No zatial to vyzera, ze nas je 10, tomu kameramanovi som povedal, ze sa nezmesti do auta, tak neviem, to sa asi neoplati ist na troch autach ci?

Dátum
Vložil
Titulok

TRENCIN

chalani sorry ale mam tyfus nejdem ani ja"!:D:DD...

FTIIP:D....hej...ale takto ......kolkati tam teda ideme??..a kdo??:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:TRENCIN

Okrem Romana a Dusana by sme mali ist vsetci. Aj ked Dusan by tiez mohol ist podla mna nehral vobec zle a myslim, ze ak by hral tak ako minule, alebo na treningu tak by to bolo uplne v pohode takze treba ho nejak ukecat :o)))

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:TRENCIN

dusan ide dneska snami do toho trencina

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:TRENCIN

tak to je super sprava

Dátum
Vložil
Titulok

Konečné rozhodnutie

Rozmýšľal som nad tým celé prázdniny a dnes som dospel k rozhodnutiu... Chcel by som povedať hlavne toto... Chalani máte pred sebou dobrú budúcnosť a verím že to ďaleko dotiahnete a to dosiahnete vďaka tomu ak budete dobrý kolektív a budete počúvať názory jeden druhého a nie sa zaslepene dívať na to kto dal koľko gólov:) To neni našťastie váš prípad ale aby ste sa k tomu nespustili... proste som prišiel na to že tu asi moc nepatrím.... Moje chytanie neni v najlepšom rozkvete a viac toho pokazím ako pomôžem a potrebujem sa dostať do formy a mať 100% nasadenie takže sa asi chvíľu budem musieť oddať individuálnemu tréningu:) Neviem ani ako som sa k vám dostal lebo som nikdy nepovedal že od Eaglesákov odchádzam ale zamotalo sa to tak že som tu skončil a som celkom rád šak som spoznal hŕbku ambicióznych a fajných ľudí:) Držím palce pri ďalšej ceste ligou:)

EAGLESÁCI:
:D Dosť to tu čítate tak odkaz vám nechám tu:) Nikdy som nepovedal že od Vás odchádzam a idem inde.. Proste sa to blbo zamiešalo ostal som v inom tíme a akosi som sa sám vyšachoval.... Mojou blbosťou a tým, že som sa asi bál, alebo čo, vám to povedať som odišiel (aj keď nechtiac!!!!!!!!!!!!!!) od kolektívu s ktorým sa mi hralo najlepšie inde sa začleniť neviem... Chcem len aby ste vedeli ŽE MA MRZÍ ŽE SOM TO POKAŠLAL A PRESTAL SOM S VAMI HRAŤ... Nikdy som nepovedal že odchádzam proste sa to tak zamotalo a... moja blbosť ako som vravel... PROSTE... SORRY CHALANI:)

A ešte FBC ROZKVET:
Škoda že som sa nedožil mojej foto na tejto stránke dosť som sa tešil čo to bude zač ale...:D Hralo sa mi s vami dobre teraz beriem úloho rozhodcu a volného hráča:) DRŽÍM PALCE... Na nedeľu so mnou už nepočítajte:) MAJTE SA:)

P.S: Na stránku budem zavítavať vás pozreť ak môžem:)

A žiadne otázky prosím vás aj tak moje rozhodnutie nezmením proste sa necítim ako FBC ROZKVEŤÁK (nič v zlom samo.:) )

DOVI, DOPO, DOPI......:) Ste super

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Konečné rozhodnutie

Caff Roman,
no najskor som zostal trochu zaskoceny, ze co sa deje, ale respektujem to a myslim, ze to budu respektovat aj chalani z FBC ROZKVET, je to tvoje rozhodnutie a verim, ze este nekoncis definitvne, bo by to bola skoda...
Kazdopadne, ti chcem podakovat v mene celeho teamu za cas, ktroy si s nami stravil a aj odchytal zopar dobrych zapasov.
Tak sa drz v kariere rozhodcu, a nech ti nestupne slava do hlavy, ked sa stanes slavny...
Vdaka

Miso

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Konečné rozhodnutie

:D Vďaka:) Dopĺňam že nič v zlom, nič sa nestalo proste po dlhších úvahách som sa tak rozhodol:) Aby to niekto nepochopil zle:)

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Konečné rozhodnutie

jaaj partaaakuu......tak nic ttedaa,ked ta nemozem presvedcit!:D... to som necakal!.....skoda ze odchadzaas chcel som sa od teba ucit=):D.........a dufaam ze nas aspon prides povzbudit:D....a vela uspechov....a kde to ides na farmu??:D...ale ne ok bez vtipov:D.......vela uspechov a stastia v novom teame;)....si vazne good brankar -....a dufam ze bez ohladu nato ze nebudeme spoluhraci na tie piva pojdeme!:D:D:D........

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Konečné rozhodnutie

Prídem povzbudeiť a učiť ťa tiež možem:D A PIVA:D No comment to bude aj tak:D

<< 283 | 284 | 285 | 286 | 287 >>

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.

Tvorba webu zdarma Webnode