DISKUSIA

Dátum
Vložil
Titulok

Re:otazka

Dobrá otázka.....!!!

Dátum
Vložil
Titulok

liga

Nooo, som si aj myslel, ze bude takato reakcia...
Ale hral som zoparkrat aj ligu minuly rok tu v PB a inak
PRE TVOJE INFO : MINULY ROK SA LIGA V PB HRAVALA 4+1!!!!!!!
TAKZE TO NIE JE VOBEC IBA MOJ NAPAD, CHCEL SOM SA IBA VRATIT K TOMU...
A KEBY SI HRAL V TN TAK POCHOPIS PRECO (INAK SOM TAM BOL UZ 2x A NAZOR NEZMENIM, ZE SA HRA LEPSIE NA VACSOM IHRISKU S MENSIM POCTOM HRACOM) ale asi chapem tvoju reakciu, keby sa hralo 4+1 tak by bolo viac priestoru a by si musel aj trochu pohnut zadkom :DD
A NEHOVOR TU TAKE ROZPRAVKY, ZE PRI 5+1 JE DOST MIESTA, KEBY BOLA TELOCVICNA 40x20m AKO SU SKUTOCNE ROZMERY FLORBALOVEHO IHRISKA, TAK NEPOVIEM ANI SLOVO, ALE SAK CHALANI, CO HRHRALI MINULY ROK 4+1 ASI VEDIA O COM JE REC, (rozpraval som sa o tom aj Misom Misikom z vasho timu a ten mi to tiez potvrdil)
A NAKONIEC MALO BY TO BYT TAK AKO SI VYBERIE VACSINA HRACOV A NIE JEDNOTLIVCI A TYM MYSLIM AJ SEBA, IBA SOM TO CHCEL DAT, ABY SME NAD TYM POPREMYSLALI...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:liga

Rozmyslaj

Dátum
Vložil
Titulok

liga

Mozno trosku pripomienka proti srsti pre ligu, ale v tom TN, ked sa hra 4+1 a este je tam o dost vacsie ihrisko, je to uplne ina hra, viacej akcii, viac nahravok a hlavne viacej miesta a tiez sa hra tak nekuskuje ako u nas v telocvicni. V telocvicni sa mi to zda take strasne male a este hrame 5+1, keby boli rozmery ihriska ako maju byt, tak by to bolo fajn, ale buducu sezonu by ste mohli popremyslat nad tou starou a dovolim si povedat, ze aj lepsou variantou hry a to 4+1, myslim, ze by to mohlo vyhovovat viacerym timom.
Aj ked budu urcite protesty, ze florbal sa hra 5+1, sak jasne, ale kolkokrat sa dostanete(aj ostatne timy)do pozicie, ze budete hrat na naozajstnom velkom ihrisku s 5-timi hracmi. Nanajvys tak do TN, kde sa aj tak hra 4+1, takze to by ste mohli dat na prejednanie buducu sezonu, myslim, ze to len prospeje, aby sa hral florbal tu v lige na lepsej urovni a nebude sa hra tak kuskovat a nebude to take prehustene.
Je to iba moj nazor, mozno budu niektori so mnou suhlasit, ale kazdopadne by sme mohli o tom uvazovat...

Dátum
Vložil
Titulok

Tak kazdemu vyhovuje cosi ine.....my sa tam netlacime...neviem Miso ale bol si raz v TN a basnis taketo veci(nic v zlom)......my hrame tak ze sme roztiahnuti...a nepucime sa tak mozno ako vase muzstvo....nech sa hra tak ako sa hra a nie ako v TN....ja viem okukal si si tam finty a kadejake veci ale to si mosis nehat pre seba nie tahat sem to co sa hra desi inde....florbal sa hra tak ako ho hrame tu....az na tie mantinely:(....skoda....a 5+1 neni vobec prehustene!!!....viem mate florbalovu skusenost....a ste z toho este pif paf..ale ved to vas prejde casom teda aspon TEBA......zdar....sa tesim ako zahrate po takej tazkej skusenosti tu:D:D:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:liga

a ved nemusis hnet nanho utocit bol to len napad ked sa nelubi ok ideme dalej

Dátum
Vložil
Titulok

Minulý rok sa hrávalo 4+1 a nebolo to zle..lenze treba si zvyknut na styl, aky sa hra vsade a to je styl 5+1,tak sa hra aj extraliga aj liga v puchove

Dátum
Vložil
Titulok

Vysledky

Takze chalani nasiel som tabulku toho dneska a podla vsetkeho sme skoncili siedmy

TABUĽKA 3.KOLA

POR MUŽSTVO BODY
1. X-RAY 1000
2. RADICAL 800
3. HURIKÁN 600
4. B&W 500
5. M-ŠPORT 450
6. FBC M. BELLS 400
7. FBC ROZKVET 350
8. VÉ TÉ JÉ 300
9. H-ŠPORT 280

Dátum
Vložil
Titulok

ked uz mam tu slinu pisat:D

pocuj brano napadlo maa:D........mohol by si sprafit sekciu iba nas team....alebo do tej zostavy to je jedno....ale ze by tam bola cela historia zapasov nasho klubu vies?:D.....ze ake mame ci pozitivne ci negativne zapasy:D.....zatial...3 vyhry 2 remizi a 4 prehry!:D..ne??..zapis ked si este pamatame!:D:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:ked uz mam tu slinu pisat:D

Dobry napad, ked budem mat viac casu tak to urcite spravim

<< 281 | 282 | 283 | 284 | 285 >>

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web zdarma! Webnode