DISKUSIA

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Pre Maja

Som zvedavy ci mi tak povies na rozcvicke do oci cukrusik....:-P

Dátum
Vložil
Titulok

liga

No dobre skusim inak :
TAK PODME HRAVAT 6+1 BOL BY TO TAKY DOBRY KOMPROMIS, BY PADALO AJ MENEJ GOLOV :DD
Ale ne, si robim srandu.
Ale mi prosim vas nepiste take rozpravky, ze je dost priestoru, dost priestoru by bolo vtedy, ked by sme mali velke ihrisko 40x20, skor sa mi zda opodstatneny ten Majov nazor, ze by padalo vela golov, ale zase o tom to je...
No a take zabavne veci, ze nebudeme vediet pouzit piateho hraca v time, tak je fakt zabava :DDD
Ale sak jasne, asi sa pripravujeme, ze budeme chodit hravat Blavacku extraligu, tak potom to chapem, alebo mozno chce niekto do reprezentacie, tak potom nic nehovorim...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:liga

Miso jeb uz na to nepresadis to ako vidis.......mozes sa presadzovat ked budu mantinely......a nie teraz ked je tam Tatransky obklad(desky a lavicky......a podobne)dik

(x_O)

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:liga

Dobre oci, uz budem dobry a budem posluchat.
Ja nic nepresadzujem, mozno tak stromceky na jar :DDD
A prosim ta bez vulgarizmov nabuduce

Dik

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:liga

Mas peknu brigadu.....

Dátum
Vložil
Titulok

Vsetkoa nic

no takze skusim odpovedat na rychlo za Maja Galka, ak mam dobre informacie tak peniaze namantinely boli schvalene uz sa na ne caka takze ano su v plane origo mantinely na florbal,
k hraniu 4+1 ci 5+1, minuly rok sa hravalo 4+1 ano je to rpavda a mozno sa niekomu zdalo ze akurat niektorym ze je to malo. v trencine sa moc neohradzujte s tym ihriskom a mantinelmi a co ja viem cim pokial viem hrava sa to tam na styroch ci piatich ihriskach urcenych na bedminton volejbal a co ja viem co ine. na durhej strane keby podaktore timy nehrali stylom "hura vsetci po lopticke" tak je to akurat. tento system hrania najlepsie vidno pri tom ked zacinaju vsetci hraci branit pred vlastnou brankou kde sa to zmeni na hrcu poskakujucich sermiarov v snahe co najrychlejisie odpalkoval lopticku najlepsie az na kraj sveta od vlastnej brany. ishrisko ktore tu mame mozno neni velke 40x20metorv alebo ake ma byt ale bohate sa tam zmesti 10ludi a ver mi ked prides potom hrat niekde inde ako je trencin a povedia ti ze sa hra ako vzdy 5+1 tak toho piateho hraca nebudes vediet pouzit v time.....a za druhe ked potom pred ludmi ktory vedia do hlbky co je florbal povies ze hra ci sa nehra 4+1 budes vyzerat ....no smiesne:D
tot nazor jedneho brankara ktory len chodil rok pozerat ako trenuju ligovy hraci florbalu v bratislave a sem tam si s nimi zabehal pretoze k lopticke sa nedostal:)

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Vsetkoa nic

čo sa týka mantinelov, tie už mali byť, žiaľ, ako to na Slovensku býva, nie všetko ide tak, ako má. Hlavny dôvod je ten, že v sučasnosti s mestom spolupracujeme na výstavbe multifunkčného ihriska pri 8.ZŠ a to je prvorada priorita... takže mantinely v pláne sú, len ani v hlavne vedenie v BA nevie, kedy...

čo sa týka 2 percent, je to cez orol zbytočné, pretože peniaze by museli ist na ucet do BA, a to tiez nie je najrozumnejšie...

a nakoniec... system hry v lige 4+1
tento system je dobry do TN a bol dobry aj minuly rok v lige, pretoze prinasa viacej priestoru, tym aj viacej sanci na strelenie golov a nakoniec aj viacej golov...
Nebol totiz problem v minulej sezone za 30 min. nastrielať 15 gólov a to je aj hlavny dôvod, prečo sa hra systemom 5 + 1.
Liga by bola o nicom, keby tu boli vysledky 31:10 a podobne. Vieme vsetci, že 20 golov sa da nastrielat aj teraz, tak ako by to vyzaralo potom... a s pohybom (resp. tlacenim) na ihrisku to nema nic spolocne... (vid minuly rok). Hlavnym cielom je, aby v 60 min zapasoch boli primerane vysledky a to sa podľa mňa zatiaľ aj darí... (aspoň v tých vyrovnaných). A taktiež prevažná väčšina gólov padá zo solídnych akcií... takže nie je dôvod meniť to...

V TN sa hra totiz florbal nadherne (to my potvrdia vsetci, ktorí tam boli), pretoze sa tam hra "Florbal" a to je najväčší problem nas z PB. A je jedno, ci sa tam hra 4 + 1 alebo 5 + 1.

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Vsetkoa nic

jasne, dik za odpovede.

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Vsetkoa nic

:o))) No to Ti verim s tymi ligistami, nas tiez pekne ulietali hraci M-Sportu, tam keby sa meria drzanie lopticky tak je to tak 90:10 pre nich :o))) O takych srandickach ako freestylove strely pocas zapasu ani nehovoriac :o)))

Dátum
Vložil
Titulok

otazka

chcem sa len spytat budu sa kupovat mantinely, alebo nie??? Neviem ci to tu Majo este cita, ale stranka MFBL mi nejde nacitat tak preto to pisem sem. A este by ma zaujimalo ci nahodou Slovensky Orol, alebo teda organizator ligy nahodou nie je obcianske zdruzenie. Lebo ak by bolo tak by sme mu my pracujuci mohli dat 2% z dani a myslim, ze tieto peniaze by sa urcite dali vyuzit na rozvoj ligy, pripadne na organizaciu nejakeho turnaja.

<< 280 | 281 | 282 | 283 | 284 >>

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.