DISKUSIA
Dátum | 08.11.2008 |
---|---|
Vložil | Brano |
Titulok | match |
No zajtra bude sranda, gympel je podla tipovacky favoritom :o))) Tak uvidime asi budeme musiet hrat na brejky :o)))
———
Dátum | 08.11.2008 |
---|---|
Vložil | Ivo |
Titulok | Re:match |
skor budú hrať na branky:))
———
Dátum | 08.11.2008 |
---|---|
Vložil | Pico |
Titulok | (x_o) |
Juchúúúú......
———
Dátum | 08.11.2008 |
---|---|
Vložil | matus |
Titulok | Re:(x_o) |
nechapem=DD
———
Dátum | 08.11.2008 |
---|---|
Vložil | matus |
Titulok | 4-5-6 KOLO |
takzeeee som sa znazil pocitat chalani:D......a dosiel som k zaveru ze cez tieto najblisie tri kola musime ist na vitaztva:D....aby sme pri tych prvych prieckach este nieco zamiesali:).....a hlavne na podhradie sa sustredit.:D...porazili sme uz silnejsich:).....a ak stratime co i len bod zariadim aby nam prezident klubu dal pukutu!:D:D......KAPiSTO?!:D....len taka mala motivacia nic viac:):D
———
Dátum | 08.11.2008 |
---|---|
Vložil | Ivo |
Titulok | Re:4-5-6 KOLO |
no tak myslím si, že také jednoduché to nebude... A náš cieľ by mal byť hlavne Delta Force... Asi na viac ako na 3. priečku zatiaľ nemáme... a aj to bude dosť ťažké uhrať
———
Dátum | 08.11.2008 |
---|---|
Vložil | Miso |
Titulok | Re:4-5-6 KOLO |
No presne tak, budeme radi, ked sa dostaneme pred Deltu, to je ciel tejto sezony...
———
Dátum | 08.11.2008 |
---|---|
Vložil | matus |
Titulok | Re:Re:4-5-6 KOLO |
sak ja sa svami nehadam aj ja pocitam s tretim-druhym miestom......ale ak to tak zoberete....delta je podla mna tak isto silna ako podhradie alebo eagles co svedcia aj remizi co spolu uhrali...a ked porazime iba deltu tak sa tazko pred nich dostaneme.......sak musime uhrat aj s inymi body ne len s deltou.....a hra sa play off takzee nemusime sa takto hned podcenovat....stale mozme vyhrat....a sak musime ist na kazdy zapas na vitaztvo inak nikdy nebudu vysledky....SOM SA NORMALNE VVYNERVACIL!:D...nato ako hrame sa hrozne podcenujete!!.....zato ze zbabreme jeden dva zapasy neznamena ze nemusime byt najlepsi!:D.....keby sme hrali kazdy zapas ako v trencine tak sme v tejto lige prvy!...lebo tam sme vazne hrali super aj ked sme niektore zapasy prehrali o vela herne sme boli na takej istej urovni:)...TAKZE SA UZ NEPODCENUJME!:D:D....vadi mi to!:D:D
———
Dátum | 08.11.2008 |
---|---|
Vložil | Brano |
Titulok | Re:Re:Re:4-5-6 KOLO |
:o))) Matusu Matusu uz znies ako Barrack Obama :o))) Mna by skor zaujimalo kto pojde zajtra za nas piskat prvy zapas kedze Roman odisiel a nemame druheho rozhodcu
———
Dátum | 08.11.2008 |
---|---|
Vložil | matus |
Titulok | Re:Re:Re:Re:4-5-6 KOLO |
kludne mozem ja:D....ale musite ma objasnit s pravidlami:D:D:D=D