DISKUSIA

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Ejha

Ale ale romanko co si sa nam asi moc napapal RAMBOKASE:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Ejha

No tak to nie ja som kľuďas 1. triedy mňa len tak niečo nerozhádže ale aby si niekto vyskakoval.... To by som sa bránil či ublížim či nie:) Niekoľkí už mali tu česť... Zasa po hlave si nenechá nikto skákať.... Dobre že som to ja nepískal lebo ja by som sa s ním začal asi hádať:D

Dátum
Vložil
Titulok

nedelne zapasy

No hralo sa dnes veru dost zaujimavo.
V prvom zapase Podhradie nenechalo nic na nahodu a zvitazilo zasluzenym rozdielom o 15 golov a v druhom zapase sme rozbili gymplacke ambicie na vitazstvo tiez peknym rozdielom o 12 golov.
No a v tretom zapase Delta s Eagles, to iskrilo na palubovke cely zapas...
Preteky v osekavani a fauloch evidentne vyhrala Delta, ale na skore zasluzene vyhrali Eagles o 3 goly, aj ked to na zaciatku 3. tretiny nevyzeralo na taky vysledok.
Nakoniec vsak zvitazil fair-play pristup hracov Eagles, ktori sa nenchali vyprovokovat do sarvatky, aj ked po niektorych zakrokoch Delty tomu uz vela nechybalo...
Trosku sa zamiesali aj karty vporadi, takze ma to ten spravny priebeh.
No mame co robit buduci tyzden s Podhradim, takze pani sa poriadne pripravte :)

Dátum
Vložil
Titulok

Re:nedelne zapasy

Aktualizoval som co sa dalo, vysledky, tabulky aj statistiku nasho timu. Do kompletnych statistik a clanku sa pustim zajtra. K tym zapasom, dopadlo to tak ako sa cakalo (pardon teda nasa vyhra sa necakala :o))) ) Videl som kusok zapasu Delty s Eagles a asi kazdy kto videl zakrok na Luba Valienta sa musi spytat kedy sa stane nieco horsie. Som zvedavy ci by sa hrdinovia z Delty tak skodoradostne usmievali keby si Lubo nieco zlomi...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:nedelne zapasy

dakujem za skomolenie priezviska v statistikach:D :D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:nedelne zapasy

:oP stava sa. To vies uz je noc a my starsi uz zle vidime

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:nedelne zapasy

Dnesny zapas s Deltou moc spolocneho s florbalom nemal, kto prisiel kuknut s tym, ze uvidi pekny florbal, tak ten musel byt poriadne sklamany..bol to skor boj, ktory sa v poslednej tretine zvrhaval k nepeknym faulom..je jasne ze bojovnost ku sportu patri, ale vsetko by malo mat svoje hranice..ale tak nakoniec sa v dnesnom boji priklonilo stastie na nasu stranu a vyhrali sme, aj ked zapas to bol poriadne tazky nielen po fyzickej ale najma po psychickej stranke..pochvalu si zasluzime snad len za to, ze sme sa nenechali vyprovokovat "mladymi" k unfair zakrokom, predvedenou hrou sme sklamali a po nasich skolackych chybach sme dovolili dostat sa superovi naspat do hry. Este ze sa v spravnej chvili prebudil Pico.
A gratulujem aj FBC Rozkvet k vyhre, dufam ze zabojujete a vo finale ligy si to spolu rozdame.

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:nedelne zapasy

no veru este ze som sa prebudil:)....ale nie...tak co som mal spravit ked to islo dole vodu zas:-D....a ked hram s Lubom tak to je krasa.....a este prisiel Ragi ku MArtinovi do obrany a uz to bolo uplne uzasne

Dátum
Vložil
Titulok

Slovan

Vstante keď ste BELASÍ!!!! VSANTE keď ste belasí....

Dobre dneska SLOVAN vyhral... to sa mi lubka...

Len škoda, že nám tu začínajú aj tie gardy akosi moc pochodovat...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Slovan

noooo co sa tyka futbalu tam som belasy aj ja takze sa mi dnesny strelecky koncert velmo pacil. Bodaj by sa nam podaril zajtra podobny... Gardy nech si pochoduju vytiahneme spunt z Gabcikova a budeme chodit do Blavy na plaz...

<< 276 | 277 | 278 | 279 | 280 >>

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.