DISKUSIA

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Podla mna ten profak je najlepsi rozhodca...a keby to je na mne tak hned tomu malemu s tym hrubim hlasom zlamem nos!!!

a ktoreho maleho myslis ?

Dátum
Vložil
Titulok

RAMMSTEIN16

keby piskal normalne tak by sa nic nestalo....

Dátum
Vložil
Titulok

Re:RAMMSTEIN16

bud rad ze sa nic nestalo....

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:RAMMSTEIN16

tak teraz som sa zasmial :D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:RAMMSTEIN16

zas dalsi prsic

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:RAMMSTEIN16

No ak Ti je smiesne, ze sa nikomu nic nestalo tak si fakt pekne mimo... Treba davat pozor nielen na seba, ale aj na supera, nehrame o ziadne miliardove vyhry, ale pre radost a keby sa vcera Lubovi nieco stane a nedaj Boze si nieco zlomi tak by mal potom ten co ho narazil poriadne opletacky s poistovnami a inymi instituciami lebo kazdy kto tam sedel videl, ze to spravil naschval.

Dátum
Vložil
Titulok

Ejha

Čože sa tam stalo v tú nedeľu? Vie mi to niekto opísať prosím vás aby som bol v obraze?:)

A s tou komisiou súhlasím a MALO BY SA ZAČAŤ TRESTAŤ POČNÚC TÝMTO KOLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tí čo si narobili sračky túto nedeľu by mali novou komisiou byť riadne potrestaní a dostať stopku! Nevadí že to bude o týždeň dva oneskorené aj to sa stáva ale malo by sa to už potrestať! Keby som rozhodca ja tak by som na tu ferovku šiel, vytasil boxera a zlomil mu kľučnu kosť potom či by tak chodil rád na férovky!!!

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Ejha

ej roman ty sa tu niako moc nerozkikuj!:D...asi pojdem na ferovku ja s tebou!.....BO SOM TA NIAKO NEVIDEL POVZBUDZOVAT!:DD:D:D:.....a ja debil som vam este nadrziaval ked ste hrali s podhradim:(...=DD..ale ne!:D......hej inak aj ja nechapem aj ja chcem byt v obraze.....a aka komisionalka???.....to sa uz ani do pohlavnych udov nebude moct nadafat ??:((......:D:D.......a inak neviem nudim sa tak si tu pisem takze si nemusite vsimat!:D:D:D....
A CERA SOM CHYTAL AKO DRAK!!!:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:.....=DD......dufam ze ten vykon proti podhradiiu nezopakujem!:D....ale ja budem vo forme!......dam si tiez individualny treninG:D.....budem hlavne zapestie trenovat v piatok pri piti:))....ach boze ja niesom notoriK:D:D:D.........ak sa bude dat brano vymaz tO=DDD..pls!:D:DA INAK KED SOM UZ PRI TEBE BRANO.....preco niesom aj ja v statistikach?:(......sak mam gol aj asistenciu:(((=D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Ejha

som zvedavy,ci prides zajtra na trening,ked chces aj individulne trenovat v piatok :D :D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Ejha

no to by aj mňa presnejšie zaujímalo, čo sa tam robilo.... Tak podľa mňa spravil, ale rozhodce dobre, že sa nenechal vyprovokovať... nechodíme sa tam predsa mlátiť... ešte možno, keď to sem-tam zaiskrí medzi hráčmi v rámci hry sa dá trochu tolerovať, ale aby niekto vyzýval rozhodcu na bitku a pritom byť o dosť rokov mladší, tak to už je trochu moc...

<< 275 | 276 | 277 | 278 | 279 >>

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.