DISKUSIA
Dátum | 10.11.2008 |
---|---|
Vložil | Roman |
Titulok | Re:Podla mna ten profak je najlepsi rozhodca...a keby to je na mne tak hned tomu malemu s tym hrubim hlasom zlamem nos!!! |
a ktoreho maleho myslis ?
———
Dátum | 10.11.2008 |
---|---|
Vložil | lolec |
Titulok | RAMMSTEIN16 |
keby piskal normalne tak by sa nic nestalo....
———
Dátum | 10.11.2008 |
---|---|
Vložil | Pico |
Titulok | Re:RAMMSTEIN16 |
bud rad ze sa nic nestalo....
———
Dátum | 10.11.2008 |
---|---|
Vložil | lolec |
Titulok | Re:Re:RAMMSTEIN16 |
tak teraz som sa zasmial :D
———
Dátum | 10.11.2008 |
---|---|
Vložil | Pico |
Titulok | Re:Re:Re:RAMMSTEIN16 |
zas dalsi prsic
———
Dátum | 10.11.2008 |
---|---|
Vložil | Brano |
Titulok | Re:Re:Re:RAMMSTEIN16 |
No ak Ti je smiesne, ze sa nikomu nic nestalo tak si fakt pekne mimo... Treba davat pozor nielen na seba, ale aj na supera, nehrame o ziadne miliardove vyhry, ale pre radost a keby sa vcera Lubovi nieco stane a nedaj Boze si nieco zlomi tak by mal potom ten co ho narazil poriadne opletacky s poistovnami a inymi instituciami lebo kazdy kto tam sedel videl, ze to spravil naschval.
———
Dátum | 10.11.2008 |
---|---|
Vložil | RAMMSTEIN16 |
Titulok | Ejha |
Čože sa tam stalo v tú nedeľu? Vie mi to niekto opísať prosím vás aby som bol v obraze?:)
A s tou komisiou súhlasím a MALO BY SA ZAČAŤ TRESTAŤ POČNÚC TÝMTO KOLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tí čo si narobili sračky túto nedeľu by mali novou komisiou byť riadne potrestaní a dostať stopku! Nevadí že to bude o týždeň dva oneskorené aj to sa stáva ale malo by sa to už potrestať! Keby som rozhodca ja tak by som na tu ferovku šiel, vytasil boxera a zlomil mu kľučnu kosť potom či by tak chodil rád na férovky!!!
———
Dátum | 10.11.2008 |
---|---|
Vložil | matus |
Titulok | Re:Ejha |
ej roman ty sa tu niako moc nerozkikuj!:D...asi pojdem na ferovku ja s tebou!.....BO SOM TA NIAKO NEVIDEL POVZBUDZOVAT!:DD:D:D:.....a ja debil som vam este nadrziaval ked ste hrali s podhradim:(...=DD..ale ne!:D......hej inak aj ja nechapem aj ja chcem byt v obraze.....a aka komisionalka???.....to sa uz ani do pohlavnych udov nebude moct nadafat ??:((......:D:D.......a inak neviem nudim sa tak si tu pisem takze si nemusite vsimat!:D:D:D....
A CERA SOM CHYTAL AKO DRAK!!!:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:.....=DD......dufam ze ten vykon proti podhradiiu nezopakujem!:D....ale ja budem vo forme!......dam si tiez individualny treninG:D.....budem hlavne zapestie trenovat v piatok pri piti:))....ach boze ja niesom notoriK:D:D:D.........ak sa bude dat brano vymaz tO=DDD..pls!:D:DA INAK KED SOM UZ PRI TEBE BRANO.....preco niesom aj ja v statistikach?:(......sak mam gol aj asistenciu:(((=D
———
Dátum | 10.11.2008 |
---|---|
Vložil | 99 |
Titulok | Re:Re:Ejha |
som zvedavy,ci prides zajtra na trening,ked chces aj individulne trenovat v piatok :D :D
———
Dátum | 10.11.2008 |
---|---|
Vložil | Ivo |
Titulok | Re:Ejha |
no to by aj mňa presnejšie zaujímalo, čo sa tam robilo.... Tak podľa mňa spravil, ale rozhodce dobre, že sa nenechal vyprovokovať... nechodíme sa tam predsa mlátiť... ešte možno, keď to sem-tam zaiskrí medzi hráčmi v rámci hry sa dá trochu tolerovať, ale aby niekto vyzýval rozhodcu na bitku a pritom byť o dosť rokov mladší, tak to už je trochu moc...