DISKUSIA

Dátum
Vložil
Titulok

Re:neviem no...

NO jo Mate predpoklady nato abyste sa zlepsovali uz len trosku znizit trosku tu dravost aby neboli take osekavacky ale inac good zapas ale trosku viac sa nam darilo:D Drzim palce aj ja vam proti eagles:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:neviem no...

Hej osekavacky boli hlavne z nasej strany(sry) ale to vyjadrovalo skor nasu bezmocnost ... ja som bol zufaly hlavne z toho ze nam nic nepochytali brankari uplne sa mi zdalo ze co strela to gol :(

Dátum
Vložil
Titulok

trening ci zapas?:D

........bude dneska ten zapas??....a ak hej tak isto pridem:D...a ak ne....tak asi pridem:D:D:D..........

Dátum
Vložil
Titulok

Re:trening ci zapas?:D

tak v tom prípade je zápas:)

Dátum
Vložil
Titulok

Re:trening ci zapas?:D

..chalaaniii mam horucku!..............................................BOAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!.............takze trening odpadaa....aa mam vam doniest tuu vyztroj?

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:trening ci zapas?:D

jasne ze ju prines matus vsak to uz po pripade sa aj ja tam postavim do brany po dlhsej pauze z hadzanej :D:D: ale nie slovenskej :D

Dátum
Vložil
Titulok

zas a znova :o)))

Takze po preratani vsetkych golov som opät zistil, ze sme dali o jeden gól viac ako bolo uvádzané a teda zápas skončil nie 18, ale 19:6. Ako dokaz dam do clanku fotku zapisu o stretnuti :o))) a ideme sa spolu ucit pocitat :o))) Aj keď ten Majov Hrenakov gol tam je tak akosi tak hanblivo napisany, ale mne sa zda, ze jeden gol strelil. Nechame to, ale na vedeni ligy aky vysledok nam zapocita.

Dátum
Vložil
Titulok

Re:zas a znova :o)))

poklona branO:D....tie tvoje clanky radost citat;):D.....sa pri tom citani stale smejem;):D....

Dátum
Vložil
Titulok

Podla mna ten profak je najlepsi rozhodca...a keby to je na mne tak hned tomu malemu s tym hrubim hlasom zlamem nos!!!

ma 32 kg a prsi sa jak keby bol neviem aky majster sveta...kktko

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Podla mna ten profak je najlepsi rozhodca...a keby to je na mne tak hned tomu malemu s tym hrubim hlasom zlamem nos!!!

Ano vie nechat hre spad a to je hlavne, nepiska vsetko bezhlavo. Bodaj by takych bolo viac

<< 274 | 275 | 276 | 277 | 278 >>

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.