DISKUSIA

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:nedelny zapas s Podhradim

no zadaných je dosť, aj piť by som tipoval, že pár ľudí vie... len s tanovaním by to už asi bolo horšie... lebo tipujem, že tam nebudú púšťať galvanize:)

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:nedelny zapas s Podhradim

No tak dame buduci utorok na treningu miesto zapasu tanecne lekcie. Budu z nas parketove levy

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:nedelny zapas s Podhradim

:D:D:D a co ste uz kompletne drbnuty:D nebojte sa aky tanecnici s nas budu po 10 poharikoch:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:nedelny zapas s Podhradim

a ja osobne mam skusenosti s tancovanim:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:nedelny zapas s Podhradim

tym padom si nominovany do ulohy ucitelky tanca a piesen Ucitelka tanca je moj sen od Pala Hammela straca zmysel...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:nedelny zapas s Podhradim

pohodke este my zozen niaku poriadnu kundu s ktorou vam to ukazem:D ale brano upozornujem som vyberavy tak si daj zalezat:D:D:P

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:nedelny zapas s Podhradim

ja sa hlásim dobrovolne:))) si ešte aj vyšší, takže by nemal byť problém:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:nedelny zapas s Podhradim

ty magor:D

Dátum
Vložil
Titulok

neviem no...

No ja neviem tie ankety kto je papierovy favorit netreba brat nejako moc vazne kedze neni problem nahadzat si aj 100 hlasov ,dalej k tomuto "súper z Gymnázia, ktorý sa netajil svojími ambíciami, načechrať nám našu sebadôveru" tak to fakt neviem odkial mate :D osobne som cakal prehru tak o dva-tri goly nejako to nevyslo s brankarom a obranou no co uz ... ale z vasej strany urcite kvalitny vykon a dufam ze vam to s podhradim vyjde .

Dátum
Vložil
Titulok

Re:neviem no...

Ani ten clanok netreba brat zas az tak vazne :o) Jasne ze ankety a pod. sa neberu smrtelne vazne je to pisane s nadhladom, neber to tak, ze by som vas vykon nejak zhadzoval, alebo co, naopak ako som uz v clanku napisal, niktori z vas hrali si myslim dost dobre a ja osobne si myslim, ze v dalsom priebehu sutaze potrapite aj ostatne timy. Mate na to predpoklady...

<< 273 | 274 | 275 | 276 | 277 >>

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.