DISKUSIA

Dátum
Vložil
Titulok

Re:match

však do zajtra to hádam z teba nejako zlezie... Konečne tu teda bude niekto aj z prahy, nech sa máme zasa čo od koho učiť... teším sa... :)
Máme zajtra 2 možnosti:

1. Vyhrať a mať šancu skončiť v prvej dvojke (ľahký súper na playoff)

2. Prehať a v playoff sa stretneme s Deltou:) a to už by asi taký ľahký súper nebol...

Takže vstaňte keď ste BELASÍ, škoda, že hráme akuráť keď bude na STV 3 futbal Petržalka - Slovan... tak dúfam, že Bráňo nechce ostať doma len kvôli futbalu:))))

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:match

:o))) Vstanem ved som BELASY :o))) Ako vies, ze budeme hrat s Deltou??? Uz je znamy kluc pre play off???

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:match

tak tipujem, že jediny kluč može byť taky, ze prvy s poslednym a podobne...

Dátum
Vložil
Titulok

podhradie

ok chalani....uz je po piatku po sustredeni!:D....a teraz saa musime pripravit na zapas s podhradim!:D....a to tak pripravit....ze musime sa psychicky pripravit na vitaztvo:D:D.......bude to tazke ale bude!:D....a dufam ze mato stefanik hrat bude?:-O.................

Dátum
Vložil
Titulok

Katarinsky ples

Tak vas pozyvam oficialne na 4. Katarinsky ples, ktorý poriada Slovensky Orol.
Koná sa v 22.novembra v Katolíckom dome (neznamena, ze je katolicky) a ma uz nejaku tu tradiciu.

V programe vystupi folk. subor Bystrican, brusne tanecnice a samozrejme, do tanca hra kapela BONITA (od ludoviek po neviem co, ale su dobrí).

V cene vstupenky je vecera (prirodny rezen, zemiaky, obloha), polnocna kapustnica, pol litra vina na osobu, kava, kolac, listok do tomboly.

Ostatne potrebne pitivo (fernet, vodka, borovicka, vino, brzda, ...) sa da zakupit v bufete...
Takze ak mate zaujem, ozvite sa mi (0907 439 399) co najskor (najlepsie do nedele), pretoze potrebujeme nahlasit vecere... Cena vstupenky je 500,- SK (16,cosi €)

Niekolko fotiek z minuleho roka je na strankach orla v sekci foto/akcie jún-december 2007
Takze nevahajte a zapojte sa, je to super akcia na koniec roka.

https://www.slovenskyorol.szm.sk

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Katarinsky ples

ja si k tomu reznu donesiem kľudne chlebík... takže namesto zemiakov si dám radšej liter vínka

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Katarinsky ples

to nie je take jednoduche, mame roznych odberatelov

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Katarinsky ples

pardon... dodavatelov

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Katarinsky ples

tak sa budem musieť spoľahnúť nato, že niekomu budu viac chutiť tie zemiaky a bude ochotný meniť...

Dátum
Vložil
Titulok

zapas

chalani hadam do nedele vyzdraviem....ale dneska mi uz nic nebolo:)......takze je to ok..........asi:)...dal som si ruzove zlato(ibalgin)a uz vsetko bolo farebnejsie!:D:D:D::D:D

<< 271 | 272 | 273 | 274 | 275 >>

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.