DISKUSIA

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:heh

no len tie pripravne zápasy boli viac nervozne ako potom v lige... ale už je to hádam pohoda... ale ja by som bol za zahrat si zápas, predsa lepšie ako trening...
tak radšej si skúšaj kľučky, hlavne, aby góly nepadali...
myslím, že taký Mišo alebo Majo by to mohli zvládnuť:) a keď nie tak ešte aj Matúš by hadam čosi chytil...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:heh

no sak uvidime.....ale cely zapas aj tak neubehaju somnou:)..........a matus...hadam to nebude prejazka....vynkel si ani jeden branar nevie dobre drzat....hlavne na floorbale sa to tazko....

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:heh

treba ťa dvakrát na začiatku zničiť, aby si si tak neveril:)))
tie branky su dosť veľké a loptičky lietajú rýchlo, tak si bude musieť vybrať či bude stáť v pravom alebo v lavom vinkli

Dátum
Vložil
Titulok

Re:heh

ja som to myslel vazne zato ze davam smajlov to nemusi byt sranda!:D..FARMU NIKDY NETREBA PODCENOVAT!:D

Dátum
Vložil
Titulok

Video

Som sa chcel spýtať dá sa niekde kuknúť to video zo zápasu...? lebo ku mne sa akosi ešte ani jedno nedostalo...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Video

S videom je taky problem maly. A sice, ze ho neviem prekonvertovat z formatu v ktorom ho generuje Misova kamera. Takze to teraz musime spravit tak, ze to Miso pekne skonvertuje a ja to nastriham a hodim na stranku.

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Video

Však v poho... len rád by som si aspon niečo pozrel, už keď sa to nahráva:) ale ak to nejde tak to nejde...

Dátum
Vložil
Titulok

hmmm.....

Vysiel vam uvod....nič viac k tomu nenapisem...bolo to OK....isto ste na seba vsetci hrdi....uz sa tesim ked vam schladime hlavy!!!!:D:D:D.....EAGLES MAJSTER!!!:-D:-D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:hmmm.....

tak nato schladenie si bohužiaľ budeš musieť ešte pár kôl počkať... Jedine ak by sme na nedeľu dali nejaký prípravný zápas... a myslím, že nešlo iba o úvod, lebo vždy sme dokázali odpovedať rýchlo na ich góly... aj keď asi nikto nečakal že po 1. tretine bude 4:0...
Škoda, len toho nervózneho záveru, ale nakoniec facky nelietali takže pohoda...
Už sa len tie útorky pripraviť na Flinston´s:))

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:hmmm.....

Podla mna ten zaver nebol ani velmi nervozny. Bolo to v norme. Ten chlapec co som mu vysvetloval nech si uvedomi kde je ma problem v kazdom jednom zapase na florbale aj na hokejbale. On si mysli, ze ked tam ma brata tak moze robit co chce... Ale okrem neho si tam vsetci udrzali nervy na uzde

<< 269 | 270 | 271 | 272 | 273 >>

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.