DISKUSIA

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:heh

Jasne Pico, treba vsetko spochybnit, aj to, ze sme vyhrali nad Podhradim sa nam iba snivalo, alebo to bola nahoda, sak jasne...

Dátum
Vložil
Titulok

Uz sa konecne zmier s tym, ze vy ste prehrali s Podhradim a my sme vyhrali, bodka.

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:heh

Miso ja sa nechcem do teba starat...ale mne to je uplne suma fuk ci ste vyhrali alebo prehrali ....ja som len rad....a nebudem sa s nicim zmierovat.....a ze sme mi prehrali je mi jedno....(rozhodca nam v tom zapase nieco vracal ci nie???????????)......takze az teraz bodka.:)

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:heh

Jasne, ale nebol tam sam, boli tam dvaja rozhodcovia, takze tak, bodka :)

Dátum
Vložil
Titulok

neprehrali sme s podhradím ale remízovali

Dátum
Vložil
Titulok

Re:heh

Matus len aby ste este neprehrali

Dátum
Vložil
Titulok

no tak Pico ty máš o podceňovaní, čo hovoriť, keď dopredu povieš golmanovi koľko mu dáš golov... a myslím si, že až tak sa nezlepšili, len Delta Force ten zápas ani nebrali moc vážne... Myslím, že ty si robíš srandu aj z kvalitnejších teamov:)

Dátum
Vložil
Titulok

ivo ked sa na to citim:-D....ale nie....to bolo v ramci srandy zas odty úpoty....a ty si az tam....a co to mam zrat tak ako niekto....ved tam nejde zatial o nic...ja to hram pre radost nie pre neviem co a ked to hra clovek úpre radost....tak to ide vsetko samo......netreba to hrat silovo a neviem ako...treba aj srandu a poprovokovat a tak.....takze tak.....a uz by si ma mohol na nieco pozvat inac....

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:heh

však v poho, na teba sme si už zvykli, že čo povieš netreba brať až tak vážne... a v zápase zasa s tebou nikdy problémy neboli, teda aspoň čo viem... len tuším treba na teba dávať osobku:)... lebo až moc často sa prechádzaš vpredu a moc často to končí gólmi...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:heh

ja mam strasne rad ked niekto hra na mna osobku aspon mam na kom trenovat a skusat nove klucky:)to az tak potlaca hraca ked sa na nom hra osobka aby sa viac snazil:).....ja som neni problemovy .....a inak tu nedelu by sme mohli dat ten pripravny zapas s vami

<< 268 | 269 | 270 | 271 | 272 >>

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.