DISKUSIA

Dátum
Vložil
Titulok

pre Pica

Ocuj Pico, a co pijes?
Ked tak vyryvas, tak ta pozyvam na pivo ako revanš za ten spiskany zapas :D
V nedelu po zapase mozme zbehnut.
Len dufam, ze nepijes jak cisterna, bo zas odty-poty :D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:pre Pica

no ok a pijem miso coc to da ked je slina tak neni konca:-D.....ale ked budeme pit musis somnou...ale nie ja nepijem .....sem tam pivo....

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:pre Pica

Pico nepije

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:pre Pica

sak by uschol keby nepil :D :D :D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:pre Pica

ale kdeee, pico nepopije

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:pre Pica

Kozo ma pravdu ja nepopijem....a ani on:-D:-D:-D.....nie vazne ani ja ani on nepijeme a to myslim vazne sem tam fakt pivo.....a inac sifon

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:pre Pica

presne tak, žiadne tvrdé alkoholy :)

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:pre Pica

Aj mne je to cudzie

Dátum
Vložil
Titulok

heh

niako som sa dival na statistiky:D......a som vcera som niako priprzdil bulisa a machaca pri tom golovom ohnostroji:D......tak teraz cakam od pica podakovanie ze sa na nich dociahol:-O:D:D.....

inac dik miso za to pivo,,...ci piva?:D..uz si nepametam:D:D:D:D:D....
ale aj tak som nechytal dobre:D.....hlavne ze ste dobre obranovali:)):D...sak oni kolko krat vystrelili na branu???10-12??:-O:D.......

ale teraz ide tazky oriesok.......musime vymysliet niaku tu taktiku na flinstons!!:-O...nezavolame niekoho na hostovanie radsi proti nim??:-O:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:heh

Dakovat ti nebudem mne to je tak akoze jedno......ale chcel som ti VÁM povedat...ze flinstons sa zlepsili maju aj novych hracov tak si moc srandu z nich nerob.....zato ze ste vcera vyhrali neni vsetko prepisane....a podceneni je podcenenie....ale sak nehame sa prekvapit.....nie ze by som to koli tomu ze tam hra moj bracho....ale je to tak...su lepsi ako na zaciatku.....matus tak pozor na hostovania podobne dobroty

<< 267 | 268 | 269 | 270 | 271 >>

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.