DISKUSIA

Dátum
Vložil
Titulok

:(

noo chalani....tuto nedelu na ten pripravny zapas asi bezo mna!......som bol dnes na urazovke mam narazene rebra....ale boli to ako svina a je tu moznost ze mam zlomenu chrupavku:-O.....no neviem mozno bych aj isiel ale ak ma to neprestane alebo aspon trochu..........lebo teraz sa ani hybat nemozem:(.....ale dufam ze budem fit:):D.........ale boli to!:D........neviem ako to vyriesite...zavolate romana ci jako??

a inak kedy bude uz knecne aktualizovana stranka?:D:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re::(

a ty si čo vyvádzal???

no ani so mnou moc asi nepočítajte, bo ma dosť bolí tá noha... neviem bolo to v poho, ale na druhý deň som s ňou ledva pohol... ale do nedele ešte ďaleko tak uvidím...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re::(

hrali sme basket a zrazu bum!:D:D....a tak potom sa to so mnou vlieklo:D:D:Dna obede som sa nemohol nadychnut som sa bal ze mam nieco s plucami:D:D:D:.............ale v nemocke mi dali inekciu proti bolesti:D.....najskor mi strpla noha ale potom som sa uz iba smial:D:D:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re::(

Tuto nedelu chalani neratajte ani somnou zajtra idem na chatu a pridem az v nedelu vecer tak prvy krat bozomna

Dátum
Vložil
Titulok

Derby

Krvopotné derby FBC Rozkvet - Flinston´s :D Chalani nie že mi dáte 20-tku... Doteraz si držím skóre iba pod 20 gólov tak ma šetrite nechcem si to kaziť:D A sorry že nestíhamna tréningy ale sľubujem že na ďalší utorok sa budem snažiť dojsť:) Najbližšie sa mi s vami podarí hrať v jednom tíme až na budúcu sezónu ako sa tak dozvedám takže tento krok som nejako nedomyslel:D ale budem sa snažiť aspoň na tie tréningy:D A šetrite ma o tie 2 týždne:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Derby

skôr ty by si mohol niečo popúšťať...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Derby

:D No tak toho sa nebojím toho bude asi viac než dosť:D

Dátum
Vložil
Titulok

trening

kto vsetko ide na trening ??:D dufam ze sa tanm stretneme v hojmom pocte :D:D:

Dátum
Vložil
Titulok

Re:trening

no ja prídem pozrieť...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:trening

ako co pockaj som ta zle pocul:)..pozriet??:D.....ja viem ze si sprafil preklep!:D....oprav sa!:D

<< 265 | 266 | 267 | 268 | 269 >>

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.