DISKUSIA
Dátum | 22.11.2008 |
---|---|
Vložil | gajdo |
Titulok | Re:nedela |
no miso utorok ja idem iba kukat bo ted nemozem 10 dni nic robit s prstom tak somsa dostal do marodky:((((:D
———
Dátum | 22.11.2008 |
---|---|
Vložil | Miso #38 |
Titulok | Re:Re:nedela |
Fuha, sak nevadi, treba si aj oddychnut, na Flinstonovcov uz budes hadam fit :)
———
Dátum | 22.11.2008 |
---|---|
Vložil | matus |
Titulok | Re:nedela |
dufam ze utorok som mnou neratate?:D......lebo ja do stvrtku nemozem zatazovat chrbat!:D.........takze sa pridem asi iba divat:):D.....ale vynahradi ma stolicka;)):D
———
Dátum | 23.11.2008 |
---|---|
Vložil | RAMMSTEIN16 |
Titulok | Re:Re:nedela |
To sa mi vyhýbaš čo?:D Vždy keď ja prídem na tréning tak ty nejdeš:D Ale ne... Teda dúfam:D
———
Dátum | 23.11.2008 |
---|---|
Vložil | matus |
Titulok | Re:Re:Re:nedela |
ja sa ti vyhybam??...neviem kdo z nas dvoch nechce chodit na pivo)!:D:D:D:......takto sak pridem pozriet ale nemozem hrat:(:D
———
Dátum | 21.11.2008 |
---|---|
Vložil | Ivo |
Titulok | FOR MATUŠ |
No čo Matúš stihol si ten Tescobus alebo nie?
Lebo v tom počasí by sa mi veru nechelo šlapať hore Rozkvetom...
———
Dátum | 21.11.2008 |
---|---|
Vložil | matus |
Titulok | Re:FOR MATUŠ |
:D:D:D..hej neuferis!:D:D:D....stihol!:D:D:D:D:D....este som meskal:D..som cakal asi pet minut:D........a inokedy ide o 5 minut skor!:D:D....mi minule usiel predo mnou:D:D..ale uz ma to rebro neboli:))....hehe:D....normalne bych sel aj tuto nedelu na zapas:D:D::D......
———
Dátum | 20.11.2008 |
---|---|
Vložil | Brano |
Titulok | update |
No Matus mas to tam aktualizovane, ale ci som spravne napisal goly netusim lebo nemam k dispozicii zapisy zo stretnuti a rovnako nemozem updatnut statistiky nas ani ostatnych lebo ich nemam a na mail neprisli.
Co sa tyka nedele tak asi ziaden zapas nebude kedze niet supera, jedine, ze by sme si my aspon zatrenovali ak nas pustia do telocvicne
———
Dátum | 20.11.2008 |
---|---|
Vložil | matus |
Titulok | Re:update |
jupii som raad!:D:D......ale vies uz som si to chcel precitat:D..furt klikak ze novinky a tam same staree!:D:D......a tak nedelu nemusim prist ani pozriet teda,vravis?:D
———
Dátum | 21.11.2008 |
---|---|
Vložil | Patrik :D novacik |
Titulok | Re:update |
caf pocuj ja bi som mal zaujem v nedelu ist aj ked len troska zapinkat lebo mam new hokejku a potrebujem ju troska dostat do ruk tak pls dajte vediet ci cosi bude :D