DISKUSIA

Dátum
Vložil
Titulok

Re:nedela

no miso utorok ja idem iba kukat bo ted nemozem 10 dni nic robit s prstom tak somsa dostal do marodky:((((:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:nedela

Fuha, sak nevadi, treba si aj oddychnut, na Flinstonovcov uz budes hadam fit :)

Dátum
Vložil
Titulok

Re:nedela

dufam ze utorok som mnou neratate?:D......lebo ja do stvrtku nemozem zatazovat chrbat!:D.........takze sa pridem asi iba divat:):D.....ale vynahradi ma stolicka;)):D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:nedela

To sa mi vyhýbaš čo?:D Vždy keď ja prídem na tréning tak ty nejdeš:D Ale ne... Teda dúfam:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:nedela

ja sa ti vyhybam??...neviem kdo z nas dvoch nechce chodit na pivo)!:D:D:D:......takto sak pridem pozriet ale nemozem hrat:(:D

Dátum
Vložil
Titulok

FOR MATUŠ

No čo Matúš stihol si ten Tescobus alebo nie?
Lebo v tom počasí by sa mi veru nechelo šlapať hore Rozkvetom...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:FOR MATUŠ

:D:D:D..hej neuferis!:D:D:D....stihol!:D:D:D:D:D....este som meskal:D..som cakal asi pet minut:D........a inokedy ide o 5 minut skor!:D:D....mi minule usiel predo mnou:D:D..ale uz ma to rebro neboli:))....hehe:D....normalne bych sel aj tuto nedelu na zapas:D:D::D......

Dátum
Vložil
Titulok

update

No Matus mas to tam aktualizovane, ale ci som spravne napisal goly netusim lebo nemam k dispozicii zapisy zo stretnuti a rovnako nemozem updatnut statistiky nas ani ostatnych lebo ich nemam a na mail neprisli.

Co sa tyka nedele tak asi ziaden zapas nebude kedze niet supera, jedine, ze by sme si my aspon zatrenovali ak nas pustia do telocvicne

Dátum
Vložil
Titulok

Re:update

jupii som raad!:D:D......ale vies uz som si to chcel precitat:D..furt klikak ze novinky a tam same staree!:D:D......a tak nedelu nemusim prist ani pozriet teda,vravis?:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:update

caf pocuj ja bi som mal zaujem v nedelu ist aj ked len troska zapinkat lebo mam new hokejku a potrebujem ju troska dostat do ruk tak pls dajte vediet ci cosi bude :D

<< 264 | 265 | 266 | 267 | 268 >>

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.