DISKUSIA
Dátum | 26.11.2008 |
---|---|
Vložil | Patrik |
Titulok | Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Hrac |
jj ano nasli bi sa hraci na takej urovni ako ja pri ktorych sa nic nenaucis ano to bi bolo teda nadherne :(
———
Dátum | 25.11.2008 |
---|---|
Vložil | matus |
Titulok | zapas |
boaa chalaniii to bol dneska ten zapas??:...to ste nemohli skor povedat?????????????,,,......sak bych doseell.......jaaj....sice nemozem ale tak citim sa dobre......jooj:(...ale dufam ze ste vyhrali a roman ak sel chytat dufam ze shotuot!:D:D:D.:''=D
———
Dátum | 25.11.2008 |
---|---|
Vložil | Brano |
Titulok | ... |
chalani ak tam chcete ist o siedmej tak si ale pridite ku mne po kluce. Mne dal Miso Tamajka cislo na Maja Galka tak mu budem musiet volat a ist k nemu pre kluce od brany. Tak ak chcete tak si pridite po ne
———
Dátum | 25.11.2008 |
---|---|
Vložil | Patrik Novacik :D |
Titulok | Re:... |
ja tam budem cakat tak neviem ak nepridete pockam tam do 20 00 na trening :D
———
Dátum | 25.11.2008 |
---|---|
Vložil | RAMMSTEIN16 |
Titulok | Nooo |
Nooo tak ak dovolíte tak ja rád prídem:) Len mi dajte vedieť čo a ako... lebo neviem kedy sa tréning začína..... Ak by som tu na stránke už dnes nebol tak zavolám Mišovi ten by mal vedieť nie?:D
———
Dátum | 25.11.2008 |
---|---|
Vložil | Ivo |
Titulok | Re:Nooo |
o 8 hráme zápas... tak to stačí... ked prídeš tak 10 8 stačí myslím:))) aspon bude mať kto chytať... aj keď neviem, či náhodou nechcel chytať Mišo:)))
———
Dátum | 25.11.2008 |
---|---|
Vložil | RAMMSTEIN16 |
Titulok | Re:Nooo |
Ejha:-O To až o 20:00? Tak že?:D No ja prídem aj skôr aby som sa rozcvičil a rozchytal tak.... Kedy bude otvorená telocvičňa? Ale ak chce teda Mišo chytať tak ho nechám :D
———
Dátum | 25.11.2008 |
---|---|
Vložil | Brano |
Titulok | Re:Re:Nooo |
Trening zacina az o 20:00 predtym su tam basketbalisti, ale ak chces tak sa mozes rozcvicit v malej telocvicni ta je volna...
———
Dátum | 25.11.2008 |
---|---|
Vložil | RAMMSTEIN16 |
Titulok | Re:Re:Re:Nooo |
Dobre teda tak ja tam budem skôr na rozcvičenie:) Šak hádam ma Mišo nechá chytať on bude potrebnejší v obrane:)
———
Dátum | 25.11.2008 |
---|---|
Vložil | Brano |
Titulok | Re:Re:Re:Re:Nooo |
he he aj keby nenechal tak ho prinutime :o)))