DISKUSIA

Dátum
Vložil
Titulok

Hrac

Caf pocuj v nedelu pridem s derom na ten zapas pozret a pita sa ze ci nechcete pomoct ze aby zahral ak ano mate ho fat na supisku

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Hrac

ja som zasadne ZA!!:D:D....ale radsi keby prisiel na taky lahsi zapas ako s flintons ako napriklad na eagles:)):D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Hrac

no ja som skôr proti... síce neviem kto dero je ale už sa naozaj začíname až moc rozrastať... netreba brať každého kto chce začať hrávať...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Hrac

:o))) Dero je reprezentant Slovenska vo florbale. Ten chalan co sme sa s nim bavili vtedy v Trencine.

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Hrac

ach ivo ty truba!:D:D:D:D:D:....reprezentanta nechces do tymu?:D:D:D:D:D...myslis ze si to moznme dovolit?:D...to sme taky dobry?:-O:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Hrac

mislim ze nechce ist kvam do tymu len si chce zahrat v nedelu z niakymy ludmi :D heh

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Hrac

o to nejde či si to môžeme dovoliť alebo nie... Tak to je pekné, že vyhráme ligu keď tam bude hrať nakoniec úplne niekto iný ako začínal... to je najednoduchšie pobrať tam reprezentantov a pod. a potom sa tváriť akí sme dobrí, ale skôr by bolo asi lepšie keby sa naozaj zlepšujeme my. Ale ja o tom nerozhodujem ale v podstate proti tomu nič nemám. A keď si chce len tak za hrať, tak nech príde na trening radsej, v zápasoch by mali naberať skúsenosti hlavne naši hráči... Lebo ako ste včera videli, stále je to dosť bieda...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Hrac

hmm on sa chcel len pozriet ako hrate a ak by sa dalo tak zahrat nic viac on mnemoze teras na trening lebo treningy su v utorok a on je z dunice a v tedy nema cas ale mozno ked nebudete hrat niekedy v nedelu a bude mat cas moze prist zahrat

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Hrac

ivo mozem jednu otazku ?? aj mna nechces v tyme ?? niezebi som tam bol aj ked neviem hrat ale je to fajn sport a chcem sa to naucit a kedze vy chcete zostat v povodnej zostave to tam ratsej ani nemam chodit co :(

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Hrac

no ja som asi posledný, kto rozhoduje o takýchto veciach...

a keď si chceš zahrať a neuspel by si u nás, tak si myslím, že určite by sa v tejto lige našli tímy, ktoré by ťa vzali

<< 260 | 261 | 262 | 263 | 264 >>

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.