DISKUSIA

Dátum
Vložil
Titulok

Pre Romana

Co bude buducu sezonu, to je jedno... pred kazdou sezonou sa da totiz prestupit z jedneho tymu do druheho (i pocas sezony), ale musi to schvalit jedno aj druhe druzstvo...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Pre Romana

Aha... Takže ak by mi to Flinstonovci schválili aj FBC Rozkvet tak sa dá:) Ja aj tak plánujem až ďalšiu sezónu lebo si myslím že ešte nie som vo svojej forme ale ja som to len tak otvoril takú diskusiu:D Zvedavý no....:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Pre Miša

ahooj romcoo pocuj:):D.....ako tak citam fora.....tak som zacul moje meno a niako som nepochopil tej jednej vete.....S Matúšom by to bývalo tak ako by to bývalo:).....ak vysvetlis budem rad:)):D:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Pre Miša

:D Ako sme chytali napr proti Eaglesu?:) Chápeš?:D Striedačka....:D

Dátum
Vložil
Titulok

Pre Pata

Zdar Pato, teda ja sa citim kompetentny rozhodovat o tychto veciach, kto bude hravat a tak :)
Takze Dero moze kludne prist na ten zapas (aj ked by sme to fakt viacej uvitali proti silnejsiemu superovi, napr. Delta force, alebo Eagles) tak, zase nech s tym pocita, ze v nedelu to bude viac-menej, len taky lightovy zapas :)
No a co sa tyka teba, tak by si mal najskor chodit na treningy a cvicit prihravky a tiez kondicku a potom mozme uvazovat o tvojom napisani na supisku, aj ked to nevylucujem, ze si zahras v niektorych zapasoch, ale hovorim, najskor to chce poriadne potrenovat, lebo ti chyba trosku taky prehlad a pokoj pri nahravkach a rozohravani, nehovorim, ze my sme v tom spickovi, ale musis este na sebe popracovat a ak si nehraval hokej alebo hokejbal, tak to chapem, je treba sa do toho dostat, ale sak nakoniec pokecame v nedelu ak dojdes. zatim caff

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Pre Pata

heh mno jo ja chpem ze niesom dobry a nechel som ista hnet ani na zapas len ty si my na mynulom treningu navrhol taku variantu a jasne som spokojny a rozumiem ze mozem aspon na treningy a ja som sa s derom o tom bavil zenech pride pozret a jeho nazor bol taky on nepojde hrat na zapas kde mate viac menej istu vihru ale na taky co vam nieco pomoze dajme tomu tazky super alebo niake finalne kolo ale v nedelu ide za mnou na navstevu kvoli niakym veciam a tak sme sa dohodli ze pojdeme pozret na zapas a vtom ho napadlo ze ci si moze svami zahrat mozno vam dat niake rady a tak ak by ste chcely ja aani on sa nechcem nikde nasilu vtierat ale ked tu uz chcel si troska pozret ako sa rozbieha fllorbal v PB

a este kumne nieco nehraval som nikdy hokejbal ani hokej preto som taky nepresny a som moc zbrikli lebo nechcem aby chalani nadavali ze som neobohral hraca preto ke mam loptu a je protihrac blisko ratsej to dam hotci kde inde ako by ma mal pripravit o loptu super

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Pre Pata

Sorry za chyby ale nemal som moc času to tu písať heh ale polepším sa !!

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Pre Pata

A mňa ešte niekedy zoberete naspäť?:) Ako o týchto veciach sa vyprávam tak možno len s Mišom ale či mmám niekedy nejakú šancu je aj názor všetkých:)

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Pre Pata

Môj názor:
Ja v tom nevidím problém, vždy je lepšie mať dvoch brankárov, pretože keď vypadne brankár je to horšie ako hráč...
Takže podľa mňa by si bol vítaný... neviem ako by ste chytávali, ale hlavne na tréningoch by nám to dosť pomohlo

Dátum
Vložil
Titulok

ivo

ako myslis uspet uvas ?? je problem ked sa chcem len naucit hrat ?? hmm nevidim problem vo visiom poste hracou iba vihodu viac striedania viac energie ved je to kolektivny sport nie solo jednotlivca

<< 259 | 260 | 261 | 262 | 263 >>

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.