DISKUSIA

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Pre Maja

ja si tiez myslim,ze Dero by za nas nemal nastupit,je uz registrovany v inom klube a neviem,ci je mozne vo florbale hravat za dva kluby,ale v inych sportoch urcite nie!!!ale mozeme skusit vybavit hostovanie za belasy ROZKVET,len neviem,ci by potom mal Dero zaujem u nas hostovat,ked by zmizol z oci reprezentacneho trenera,ale bolo by na nom,co by si vybral a pochybujem,ze by to bol FBC ROZKVET!!!takze fakt neviem o co ide!Ked Dero chce prist na zapas,prosim,ale nech ho odpiska,aby vsetci videli ako sa taky florbalovy zapas da ukocirovat bez nervov jedneho,ci druheho supera!!!!!

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Pre Maja

A liga nie je len o play-off, keby bola len o tom, to sme ho mohli zacat hrat rovno od zaciatku

Dátum
Vložil
Titulok

Ešte raz a presnejšie:D Keby má každe mužstvo nárok mať za sezónu 25 hráčov, nemohlo by si na súpisku dopísať 10 superhráčov napr proti FBC aby ich rozbili 20:10 lebo potom by ich už nemohli odpísať a museli by ich tam mať na prázdno nie? Takto
1.kolo - zápas proti gymplu - 10 hráčov
2. kolo - Flinston´s - 11 hráčov
3. kolo - Eagles - 24 hráčov len tak aby ich porazili
4. kolo - Delta - Mohli by dopísať už len jedného do 25 hráčov a nezájem že tí 13 hráči kolo pred tím boli z popradu len na jedno kolo... Bohužiaľ raz boli zapísaný tak sa nedajú odpísať, možno dopísať už len jedného hráča:)

Tak je to? Ak nie tak by to tak malo byť bol by väčší poriadok:) S pripisovaním by nebol problém aj keby sa pripisuje až do play off lebo odpísať sa nedá:)

Dátum
Vložil
Titulok

Pre Maja

Zdar Majo,
no je mi to jasne s tym dopisovanim na supisky, ale mame na supiske dvoch hracov, ktori nam vypadli a uz hravat nebudu, tak by sme ich napisali namiesto nich ak sa to da, resp. zmenime iba mena, startovne je zaplatene tak si myslim, ze v tomto nam mozes vyjst v ustrety :)
No a co sa tyka prestupov hracov a dopisovania, tak uz som si vsimol, ze hraci z inych teamov sa nedaju ustriehnut a to z logickeho dovodu, ze ich nepoznas a ani ja, to by si im musel kontrolovat obcianske a to je smiesne, takze v konecnom dosledku to aj tak neustriehnes...
Takze ja by som ta chcel poprosit o zmenu tych dvoch mien hracov, kt. uz nebudu hravat a nahradit ich.
Zatim vdaka.

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Pre Maja

To ze mas na supiske napisanych nejakych hracov neznamena, ze ich mozes kedy chces zmazat. Taktiez startovne sa neplati za hracov, ale za druzstvo. to, ze sa skladate je vasa vec.
Termin dopisovania bol jasne stanoveny 31.10.2008 a poplatok 200,- Sk sa platí práve preto, aby sa predislo podobnym prepisovackam...

Takze v tomto budem nekompromisny... pravidla viete, tak sa treba podla toho zariadit...

p.s.:hraci z inych timov sa ustriehnut daju... podobne to funguje aj v mestskej futbalovej lige a to niekolko rokov...

Samozrejme, ze u nas vo florbale je to len v plienkach, ale toto je jedno s pravidiel, na ktorom budem pevne trvať...

Dátum
Vložil
Titulok

O tom som písal na MFBL:) O takéto niečo by som obohatil pravidlá lebo sú tam medzery a tak... Takže pred play off si nejaký tím môže napísať na súpisku 9 hráčov z extraligy ak zaplatia 200,-? Podľa mňa by mal mať každý tím nárok na nejakých 25 - 30 hráčov a zo súpisky by sa nedalo odpisovať. IBA V PRÍPADE PRESTUPU samozrejme:)

Dátum
Vložil
Titulok

Pre Miša

AK chces dopisovať nejakych hračov, mal by som o tom niečo vedieť...
Nezabudni na to, ze ak chces niekoho napisat, poplatok je 200,- Sk pretože to by sme tu mali za chvilu iny cirkus...
Co sa tyka romana, ten je uz oficialne hracom flinston´s, takze tiez opatrne...

Nerobim to samozrejme pre to, ze by som sa bal zvysujucej sa kvality, ale pravidla musia byt a poplatky za pripisanie noveho hraca boli stanovene este pred zaciatkom ligy....

zatial sa majte...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Pre Miša

no a mal by sa asi aj stanoviť nejaký dátum dokedy je možné hráča dopísať, teda ak nie je stanovený...
Pretože to by sme sa mohli dočkať pekného cirkusu napr. pred playoff

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Pre Miša

S Matúšom by to bývalo tak ako by to bývalo:) A Majo ja som nepovedal že pojdem do FBC túto sezónu:D Ja som si vedomí toho že som oficiálne hráčom Flinston´s.... Išiel som sa tam však len po dohode rozchytať a zlepšiť takže na budúcu sezónu by som sa možno vrátil ak by mi dovolili:) Taktiež som už niekoľkým vysvetľoval že do konca sezóny to nebude možné takže asi tak:)

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Pre Miša

A inak pravidlá florbalu akotak znám a sú skoro ako hokejové a prestupovať sa dá za nejakých podmienok aj počas sezóny:) To ale keď hráči podpisujú s tímamy zmluvy... Ak zmluva skončí tak hráč môže prestúpiť aj počas sezóny:) Nie? Tu mi tie zmluvy celkom aj chýbajú:D

<< 258 | 259 | 260 | 261 | 262 >>

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.