DISKUSIA
Dátum | 29.11.2008 |
---|---|
Vložil | RAMMSTEIN16 |
Titulok | Re:opat a znova len tak |
Bravooooooooooooooo! Konečne môj názor:) Majo mal super nápad že založil ligu hrozne ma to teší lebo florbal ma baví ale fakt musí robiť všetko on a keď tu nie je každý na to sere:) Ja som za tú komisiu alebo úniu:) Z každého tímu 1-2 hráči a bolo by to:) Tí by sa dohadovali o postihoch (keď niekto vyzve rozhodcu na férovku ako bolo spomenuté), rozširovali pravidlá atď ale hlavne spolu by riadili ligu lebo jeden človek na to nebude stačiť keďže sa nám to tu pekne rozrastá:)
———
Dátum | 29.11.2008 |
---|---|
Vložil | Pico |
Titulok | Cest..... |
Nechcem tu pisat alebo co,,,,,my mame svohu stranku.....RAMMSTEIN16....ty az moc strasne vymyslas....naco....ke dto riesi miso a majo aj tak sa nepresadis......normalne seci kupujte hracov co to daaa...a dve kola pred play off sa to uzavre ahotovo....ved si tam majte aj takych co budu lietat a kadeco...uplne tu nejaky chaklan ma prist a za to ze hra v repre sa tu vsetko meni...majo ked ho chcu tak nech si ho zoberu....aspon budu mat vianocny darcek....a aspon ich mozno nieco nauci a vyrovnaju sa nam:D:D:D:D........noooo Miso tak kupujte vsetko lebo vas je samizda malo uz aj:-D...taky IVO mal pravdu ze berete vsetko co ide....vsetok odpad jak smetny kos:-D
———
Dátum | 29.11.2008 |
---|---|
Vložil | Miso #38 |
Titulok | Re:Cest..... |
No to by si nebol ty Pico, aby si neco "vtipne" nepoznamenal...
Ale sak fajn, ked myslis.
A inak ide tu iba o jedneho hraca, tak neviem co take ceremonie robite setci.
Sak kludne, ked sa neda tak sa neda...
A nejdeme vymienat cely team, takze zostante kludni.
Aj ked nas je na supiske zapisanych viac ako na dve patky, ale na zapasy nas chodi realne tak 8-9.
Sak kludne si zoberte aj vy niekoho, ked sa citite byt ukrivdeny a nech si zavolaju aj FLINSTONOVCI aj celu reprezentaciu, mne to osobne nevadi, naopak budem rad, aj keby sme prehrali o 20 golov, myslim si, ze taketo nieco moze tejto lige iba pomoct, aby sa zvysila uroven...
A nehovorim, ze nam bude Dero chodit na kazdy zapas, ale sak co uz, ked vam to tak strasne kole oci a nemozete to rozdychat tak v pohode.
No neviem ako by ste to brali vy, keby chce zahrat za vas niekto z repre, hovorim este raz ZAHRAT NIE HRAVAT PRAVIDELNE, NO VERIM, ZE BY STE HO TIEZ ODMIETLI...
A este ohladom toho cirkusu, ci co to tam Majo pisal, tak je to smiesne, hovorim este raz, ide o 1 prilezitostneho hraca, nevymiename cely team.
to je vsetko.
———
Dátum | 29.11.2008 |
---|---|
Vložil | RAMMSTEIN16 |
Titulok | Re:Re:Cest..... |
Pico pico... Ach ach.... A čože by som sa nepresadil... treba skúšať inak nebudeš vedieť:) A majú v tom poriadok všetky ligy tak prečo by nemohla mať aj naša:) Lebo si tak môžeš zavolať aj 50 hráčov na jeden zápas a odídu a súpiska volná:) Nech to nejako vyzerá:)
A čo sa tíka toho čo má prísť z extraligy k FBC R. tak je mi to jedno:D mi aj tak prehrame takže čo tu budem riešiť:D Ja to tu nerozoberám preto že by som sa bál že len vďaka nemu prehráme ale tak všeobecne:) Ale tak možno sa chalani aspoň niečo priučia každá skúsenosť je dobrá môžem len potvrdiť:)
———
Dátum | 29.11.2008 |
---|---|
Vložil | matus |
Titulok | nedela |
kdo piska ten zapas pred nami ?? ja s misom???
———
Dátum | 29.11.2008 |
---|---|
Vložil | RAMMSTEIN16 |
Titulok | Re:nedela |
Asi ja s Mišom:) Aby to bolo zmiešané a nie dvaja z FBC:)
———
Dátum | 29.11.2008 |
---|---|
Vložil | kozo |
Titulok | pre maja |
podla mna by si im mohol este dovoliť toho jedneho dopísať, alebo ho vymeniť za nejakého čo maju napísané, aspon to bude inakšia a lepšia hra si myslím a bude to lepšie možno aj pre nas :)) ja len tolko
———
Dátum | 29.11.2008 |
---|---|
Vložil | Miso #38 |
Titulok | Re:pre maja |
Dik Mato, mas u mna jeden bod :)
Aspon jeden clovek to berie z toho sportoveho pohladu.
zdar
———
Dátum | 29.11.2008 |
---|---|
Vložil | Miso #38 |
Titulok | Pre Maja |
No fajn, neviem o co ti tym datumom ide, ale tych 200Sk ti kludne zaplatim.
Len nechapem preco to mas obmedzene nejakym smiesnym datumom... ???
Takze jedneho hraca si este dopiseme na supisku.
Neviem kvoli comu by sa to malo obmedzovat nejakymi datumami, kebyze to je obmedzene do play-off tak nepoviem slovo, ale pred play-off je to hadam normalne...
A inak, ked sme pri tom sledovani hracov, rad by som vedel, ci Podhradie nedopisalo hraca, co hral proti nam s c. 12, na supisku uz po tom stanovenom datume.
A rad by som vedel ako chces ustriehnut takych Flinstones abo Gympel, ked tam hra zakazdym niekto novy.
Takze rezervujem este jedno miesto na supiske.
———
Dátum | 29.11.2008 |
---|---|
Vložil | Majooo_EAGLES |
Titulok | Re:Pre Maja |
Co sa tyka pohradia, hrac s cislom 12 a este jeden boli dopisany v riadnom termine... dokonca hrali uz prvy novembrovy tyzden...
flinston´s a deltu poznam lepsie ako vas... viac k tomu nemam co dodat... a nehrava tam nikto novy...
vsetci zacali hravat najneskôr od zaciatku novembra a boli dopisany v cas...
A tym "smiesnym" datumom je to obmedzene preto, aby kazdy tyzden nehraval niekto iny...
to by mohli pri nejakom narocnom zapase nastupit kamarati, ktori nam pomozu a ked budeme mat lahkeho supera, tak to hadam dako uhrame.
Tiez by sa ti nepacilo, keby si na vas zapas flinston´s zavolali nejakych vybornych hracov a o tyzden by hrali zase v starej zostave... rozbili by vas napr.: 20:10 a ty boli zase komentarov...
tak to skus pochopit...
a tiez nehovorim, ze tych 200,- korun mas zaplatit ty... je to hrac, ktory chce hravat florbal za vas, tak nech si to zaplati on. ty si ale veduci druzstva, a to znamena, ze si za drustvo aj zodpovedny... tak k tomu aj tak pristupuj