DISKUSIA

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:hmmm

puberta robi svoje.....chudaka mozes nazvat niekoho ineho alebo ........vies co v nedelu mi to povedz do oci...budem rad vidiet cloveka co ma nazval chudakom ked sa tak prsis tu .....tak ta cakam...volam sa Peter Škrabko......tak si ma najdi aby si mi to povedal!!!dik cakam...o nic ine mi nejde

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:hmmm

A este Pato jak poznas Martina Kozanka tak bez za nim on ta s radostu za mnou DONESIE!!!!DONESIE!!!!!
bye...

Dátum
Vložil
Titulok

zapas

hej chalani pls skuste zohnat kdosi rukavice lebo ziadne nemam dik...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:zapas

Ja by som rukavice ale budem ich potrebovať:D A inak ak by sa ti dalo môžeš ten 1. zápas odpískať ty lebo ja to asi nestíham bo idem do Dubnice....

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:zapas

romane...sak prvy zapas piska rozkvet flinstons piska posledny§:D
a niake rukavky nemas nahradne?:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:zapas

posledny sa nehra je odlozeny

Dátum
Vložil
Titulok

pre všetkých

môj nazor je aby ste si ho zobrali, nechapem prečo nie, a s tou komisiou to je uplne super napad a mal by sa v najbližšej dobe zrealizovať, lebo fakt sa to neda že sa zahra v nedelu par zapasov a dosť treba aj niečo riešiť okolo toho

Dátum
Vložil
Titulok

Re:pre všetkých

To je vsetko v poriadku a samozrejme sa to aj riesi, ale chce to cas a trpezlivost...
Nie je problem sa dnes v nedelu dohodnut a v priebehu tyzdna si sadnut...

Samozrejme, ze pravidla treba pre potreby ligy upravovat a ja s tym nemam problem, ale na zaciatku bolu stanovene urcite pravidla a tie treba dodrziavat...

Co sa tyka prestupov, je uplne jedno, ci hrac, ktorý za vas nastupi bude hrat jeden zapas alebo bude nastupovat kazdy tyzden... pravidla su na to, aby sa dodrziavali vzdy a nie len vtedy, ked nam to vyhovuje.

Teraz su vsetci husty, ale ked by proti vam nastupil niekto, kto by mal pozvanych nejakych hracov, a prehrali by ste, nepacilo by sa vam to. (pisem vo vseobecnosti)

Pre misa: pozri si tiez reakcie tvojich spoluhracov, nie vsetci s tebou suhlasia.

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:pre všetkých

no tak sa treba dohodnuť a cez týžden isť niekam sadnuť, stačí mi povedať a ja prídem, ja sa tomu môžem trochu povenovať, tak ak chceš, tak mi len daj vedieť, a mal by byť z každého tímu jeden zástupca v tej sprave alebo aj podvaja

Dátum
Vložil
Titulok

opat a znova len tak

a preco to riesime zase na strankach jedneho ci druheho klubu. Preco sa nemozme niekde normalne stretnut a vsetko si vydiskutovat. Kazda liga mava nejake schodze kde sa riesia taketo veci. Preco to nemozme spravit my. Sak sme absolutna vacsina z Rozkvetu.

Pre Maja: Neber toto ako rypanie prosim, ale uz viackrat som navrhoval aby sme sa zisli a zvolila sa nejaka ligova komisia, alebo sa rovno zalozila Florbalova unia v PB. Funguje to tak v hokejbale a hokejbal uz v meste nieco znamena. Je fakt super, ze ste tu rozbehli tuto ligu a my ostatni vam za to mozme len podakovat, ale bez jasnych stanov a pravidiel sa to neda robit dalej. Ked sa spytas ludi ktori hravaju hokejbal, alebo dokonca florbal v meste preco sa neprihlasili do MFBL tak ti daju odpoved, lebo je to amaterske. Vsetko robis Ty a ked nemas cas tak vsetko stoji a nic sa nedeje. Neviem mozno to tak par ludom vyhovuje len si ist v nedelu zahrat do "divociny" florbal, bez akehokolvek postihu tu sekat frajera a vyzyvat rozhodcov na ferovku atd... Trufam si ale tvrdit, ze vacsine normalnych lezie na nervy, ze kazdy zapas je nervozny, rozhodcovia piskaju tak, aby ich nahodou niekto nezbil a pod. A kym sa nebude nieco diat tak to tu bude stale rovnake. Urcime jasne pravidla, zavedme do chaosu nejaky poriadok a aspon postupnymi krokmi tu budujme nieco co ma zmysel.

<< 256 | 257 | 258 | 259 | 260 >>

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.