DISKUSIA
Dátum | 05.12.2008 |
---|---|
Vložil | RAMMSTEIN16 |
Titulok | Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:hmmm |
Ale čoby... Proste mi to zopakujš... Napríklad: SOM STRASNE RAD (ako že ma vyhodili) A ISTO AJ OSTATNI JA TO VIEM BAVILI SME SA O TOM... povieš mi to pred nimi aby to aj oni počuli tak budem vedieť či je to pravda.... A sú to aj moji kamoši tak ak je to pravda tak teba to zajímať nemusí pretože to bude trápne potom pre nich..... A nie? Nemáš náladu... Ale pred zápasom si nič nespomenul tak prídem pred zápasom..... A poviem ti..... Bol som na tom lepšie kedysi, dokonca mi to stačilo aj na extraligu.. Tie časy pominuli sám vidím že už na to nemám takže je to horšie... budme sebakritický... Ale to čo si povedal ty bolo dosť... A ešte ti poviem toto.... Dosť sme sa podpichovali tu na tejto stránke to uznávam že som bol hnusný.... A som mierumilovný chalan čo s nikým nechce mať nič za zlé proste buď sa udobriť alebo odignorovať a brať ako obyčajného človeka.... Ale to čo si mi napísal vyššie už nemalo nič s drobným podpichovaním ale to bola HNUSNÁ SUROVOSŤ!!! Tvoj názor ti neberem myslíš si to ty ale bolo to od tebe pekne hnusné.... A ver že hnusný dokážem byť aj ja:-/ Ale to č si napísal ma inak ani nenasralo iba v prvom momente ale pohoda je to tvoj názor ale..... Povedz mi to do očí... Proste toto bolo hnusné od teba.... NO COMMENT....
———
Dátum | 05.12.2008 |
---|---|
Vložil | Pico |
Titulok | Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:hmmm |
No...teraz ako cakas co odomna....???ved mne je jendo co si ty o mne myslis.....a tu prezivku ja by som nemal odkial vedet ked za nich hram prvy krat tak ja len tolko....a poviem ti to pred hocikym....mne to je jednp...a pridi pred zapasom za mnou...mozes v klude....pokecame .....
———
Dátum | 05.12.2008 |
---|---|
Vložil | RAMMSTEIN16 |
Titulok | Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:hmmm |
To podtým... Pata nepoznám žiadneho tak nevem čo je to zač to si vybav s ním...... No a práve že tu prezývku si asi počul od nich keď o nej nikto nevie..... A nikto iný ma menom nevolá iba chalani asi tak takže asi od koho to vieš? hmmm? A neviem.. je to proti mojej zásade sa rozprávať s komunistami... Alebo sa už meníš na demokrata lebo si sa so mnou nechcel vyprávať a teraz... hmmm... buď sviňa budem aj ja.... Som zvedavý či aj mňa odnesú ... ODNESÚ!!! Sa ťa tak bojím už som zvedavý čo by si mi spravil.. Poviem ti čo: Ani HOVNO! Smejem sa:D Smejem sa ti do očí:D A ešte čosi.. od teba nečakám nič lebo nič nemáš... Ani hovno ani mozog, ani city.... Jako robot.... A aj keby niečo máš tak by som to nechcel lebo od teba by som si nevzal ani velký hrubý masný....
———
Dátum | 05.12.2008 |
---|---|
Vložil | Pico |
Titulok | Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:hmmm |
Za toho komunistu som ti nieco povedaL.......a neviem ci ti doma tato povedal ze ti idem nieco robit alebo kto.....alebo nevies citat....nema slov na pubertakov...a veru to ovno ti mozem spravit a dat ti ho ak chces.....a ja mam tazko v pi_i co mi tu pises ale za toho komunistu sa s tebou este porozpravam a myslim to vazne....!!!!komunistami mozes nazvat tvojich kamaratov a nie mna ja som neni tvojim kamaratom...ale ked nazves tak mojho kamarata neviem ci sa budes smiat do oci....ako sa smjes mne....ale ved ono ta to raz prejde...je zajimave ako su mladi chalani drzi takto za sklom...ale tak do oci by si sa mi nezasmial.....naozaj......tuto sa prsi kazdy .....ti to pogie hoc kto.....zozaciatku sa tu prisl kazdy napr hadal som sa ja s Ivom....Palom99 misom....hockym a teraz je to uplne v pohode bo maju rozum a pochopili sme sa ze to nema cenu....ale ty a tvoj rozum KTORY NEMAS A ANI NEBUDES MAT V BLIZKEJ DOBE to tazko pochopite....vstup si do svedomia co pises lebo niekedy ta to moze mrziet to co povies respektive napises romanko.....zase odtial potial...a ty si uz az tam!!!!__________________
———
Dátum | 05.12.2008 |
---|---|
Vložil | RAMMSTEIN16 |
Titulok | Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:hmmm |
Ná ja sa s tebou rád povyprávam.... A ja nie som taký za sklom ale kľudne sa povyprávam aj s tebou... A dokonca aj inteligentne... A toho komunistu... no vieš prečo som ti to povedal tak pššššt.... lebo to čo si mi napísal ty bolo ako som vravel hnusné... Myslíš že ma baví sa tu s tebou hádať? Tiež by som sa na teba najradšej vysral... A to si mi najprv pripadal ako fajn chalan koľkokrát som rozmýšlal či ťa nepozdraviť keďže ťa na lige často stretávam ale s urážkami si začal ty... ja som len typ človeka ktorý sa riadi heslom: Oko za oko, zub za zub.... A keby vidím aj z tvojej strany snahu sa dať do normálu ako civilizovaní ľudia tak sa mile rád o to posnažím aj ja len u teba to moc nevidno... Dokonca tvoje urážky ma dosť rozosmutili navyše.... Asi ani ty ten mozog nemáš! potom sme sa asi nemali dávať do reči lebo vidno ako to dopadlo... NA HÁDKU TREBA VŽDY DVOCH takže možno mám na tejto hádke podiel viny ale nie väčší ako ty..... A nechápem čo si mi teraz písal lebo už som unavený a šťastný tak nerozmýšlam ale... Porozmýšlaj aj ty nad tým či je to normálne sa tu tak hnusne urážať... ja som nikdy nepovedal že ťa nenávidím alebo že nechcem mať s tebou pokoj alebo sa uzmieriť alebo ako.. Tak to som písal ale už vyššie... A aj ty si vstúp do svedomia... ak teba nemrzí č si ty mne popísal za blbosti tak mňa to v tom prípade nebude mrzieť tiež.... Ooooo.. A rozum mám aj ja a pevne verím v to že aj ty... Ale ani ty si ešte neprišiel teda na to že to nemá cenu... mne to už začína dochádzať ale tak... musím byť aj ja vždy niečo dlžný... Takže asi taká povaha som zasa ja! Toť vše z mojej strany....
———
Dátum | 06.12.2008 |
---|---|
Vložil | Pico |
Titulok | Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:hmmm |
povohovo sme asi aky isty romanko.....jeb na to ja budem tiez.....ked budes scet pozdravis ked nie tak nie.....ja na teba nic nemam a iba to ze si ma urazil prvy ze som komunista ..ale mam v pi:i...cau
———
Dátum | 06.12.2008 |
---|---|
Vložil | RAMMSTEIN16 |
Titulok | Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:hmmm |
Asi sme a to je chyba.... Ak budeš ty chcieť tak ja tiež šak ťa znám takže by sa patrilo.... A toho komunistu som hneď aj vysvetlil že som to myslel že AK SI a nie že ty SI....Mňa naštvalo už aj to že si na mňa narážal že niektorí moc špekulujú... Tak za komunistu sorry a jebem na to aj ja... Už mám aj ja v pi:i nemá to význam.... Cau
———
Dátum | 06.12.2008 |
---|---|
Vložil | RAMMSTEIN16 |
Titulok | Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:hmmm |
A veľa nešťastia v nedeľu na zápase, aby si mi nenastrieľal veľa gólov ako zvykneš a neskazil mi moju reputáciu ešte viac ako ju:P
———
Dátum | 06.12.2008 |
---|---|
Vložil | Pico |
Titulok | Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:hmmm |
budem sa snazit co najmenej!!!:-D....a tebe nech sa dari....:)....nech si nepokazis reputaciu:)
———
Dátum | 04.12.2008 |
---|---|
Vložil | Pato |
Titulok | Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:hmmm |
si myslis ze si niaky Borec ty kreten ked si tu vyrivas do mojho naj kamosa sak jak mi vravel ho ani nepoznas tak co tu s nim riesis a urazas ho hej......tak laskavo si idem aj ja vyryvat doteba...si obicajny chudak co si mysli ze je niaky hrdina sa strc dopice ty jebo ....a nepoznam nikoho kto by prezyval romana niako a uz vobec nie ze by mu vravel Slepy Roman