DISKUSIA

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:tréning

ja dnes pridem :D musim sa vela ucit :D

Dátum
Vložil
Titulok

hmmm

miso mne to je uplne upi_i ci tu bude hrat nejaky dero tak citaj......my nepotrebujem enikoho tak nevrav aby sme si niekoho brali.....dik.........!!!!a aj dik za to ue som vtipny.....len nemam doma co robit ked sa nudim tak citam tvoje vtipy....a musism sa do toho aj ja zapliect.....ale niektori ti poviem ze spekulju a ani nemusia.....staci ked to ty a majo preberete.....a je

Dátum
Vložil
Titulok

Re:hmmm

Mmm.. každý má právo vyjadriť svoj názor.... Žijeme v demokratickej republike takže tu máme právo vyjadriť svoj názor... iba že by si bol komunista ale do toho ja nemám čo rýpať :-X Keby si ligu riadil ty tak by asi dlho nevydržala s prepačením...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:hmmm

je to mozne ze by padla ale ty tu chces zase co na mna skusat???...nepis mi nemam chut sa s tebou bavit...a pocuvat tvoje nazory!!!....keby mam chut tak si mmozno zalozimm aj ja ligu a chovam sa inac na riadenie je MAJO A MISO A BRANO...tak ja len tolko aby si vedel....oni sa tomu rozumeju najviac....a este raz spomen ze by som mal byt komunista alebo nieco podobne!!!!daj si radsej individualne pisanie na nejaku stranku mozno ti to pomoze.......a najdes si kamarata na pisanie ktoremu mozes napisat co len chces....tak cau....,,brankar,,

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:hmmm

:D Asi toľko.... Bavím sa dobre... Viem... Aj ty sa bavíš na mojich príspevkoch::D Viem si to domyslieť lebo to píšeš väčšine ľudí čo ti to povedia:D A myslím si že tu mám oveľa viac skúseností s florbalom a dianim okolo neho ako ty alebo kto a to ti môžem zaručiť:) Možno nie najviac ale dosť veľa:) A pardoooon... no nevravím že si komunista al že AK si:) A ani ja sa s tebou nemám chuť baviť ja len normálne reagujem na príspevky.. Vieš.. Demokracia:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:hmmm

to je uplnma krasa ze toho vies viac.....!!!!ja som lenrad...aspon pravidla vies o florbale ked NIC INE:)...vies DEMOKRACIA.....jeb nato fesak....sak v nedelu sa uvidime....dufam ze ti pojde v brane ze budes mat dostatocny trening na to aby si nevyfasoval tak ako naposledy!!!tesim sa....lebo naposledy nič!!!tak v nedelu papaaa!!!studuj o chytani nieco teraz nie o florble to si nadupany jako tak pises....tak teraz hento nech sa nadupes aj v tom a pomozes flinstones !!!!!!

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:hmmm

No a to je to dôležité keďže aj pískavam:) A neviem aké informácie máš ty ale do Flinston´s som šiel práve preto aby som sa rozchytal lebo to bola slabota:) Skúsim dať alle teba do brány v tíme ktorí nemé obranu:) Ale nesťažujem si.. Letí na mňa 100 striel ale si zachytám:) A Pozri si výsledky predtým ako som tam bol a teraz ... Zatiaľ mi to stačí... Aj tak lepšie chytám ako ty hráš:) A rozdať si to môžeme keď budem chytať v rovnomerne silnom tíme ktorí mi pomôže nie v o 3 triedy slabšom tíme:) To neni macherstvo vyhrať nad takým tímom:D Vieš? A som tam dobrovolne pre tvoju info. Dobre že ma z EAGLESU vytisli aspoň som sa tam nedožil toho hrať s tebu lebo by mi to poškodilo psychiku...

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:hmmm

Veru dobre ze t DALI PREC SOM STRASNE RAD A ISTO AJ OSTATNI JA TO VIEM BAVILI SME SA O TOM!!!JANO JE OMNOHO LEPSI AKO TY ASPON NEDOSTANE GOL Z POLOVICE....A TO ZE CHATS LEPSIE AKO JA TI VOBEC ALE VOBEC NEBEREM TO JE LEN A LE SUPER....A TIE VYSLEDKY UZ SU NENI 20:2...ALE UZ IBA 18:5SI IM POMOHOL FAKT ISTO SI TO CENIA....PRETO TIN AJ ZASADLA PREZIVKA slepy roman!!!:-dNIC V ZLOM.....A AKOZE AKO MYSLIS TO ROZCHYTAT TO POTREBUJES CELKU SEZONU NA TO CI CO???....UBOHE CO SI POVEDAL.....NIKTO TO NEPOTREBUJE IBA TY....NEVIEM KOLKO CHYTA matus ale chyta super.....niet sa co cudovat ze ta ani nepresviedcali aby si ostal....zmojej strany vsetko...uz nepis ahoj.....

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:hmmm

Hej? A ak ste sa o tom tak dobre bavili tak by si mi mohol aj povedať prečo ma vyhodili lebo o tom neviem... Ale už viem... Zle chytám... Mne to stačí a aj Eaglesakom to stačilo minulý rok.. Nuž bolo bolo..... A prezývka slepý Roman neviem kedy mi prischla a kto mi ju dal.... Takže to mi tiež môžeš ozrejmiť... Ahaaa vlastne viem kto mi ju dal... Ty:D Tak to jo.... A nepotrebujem celú sezónu na to ako ty ale už sa nedá prestúpiť takže tak:) A budem písať dohiaľ si to nevidiskutujeme a budem kecať s tebou aj v nedeľu ak to nestihneme a pekne AJ VŠETCI EAGLESACI a hlavne TY mi povieš prečo ma vyhodili (lebo neviem) a kto ma volá slepý roman... Ty to povieš a pred všetkými OK?:) Potom či budeš macher lebo ja sa o tom viem aj osobne povyprávať a nie len niekoho urážať cez internet.... Vieš čo? To je úbohé:D

Dátum
Vložil
Titulok

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:hmmm

nebudes mi vravet co ti poviem.....kto co povedala tak dale diik....a to ze slabo chytas si si povedal sam tak nieco na tom je....a ak si si nevsimol ja pocas zapasu ani po zapase s nikym nediskutujem nemam na to naladu nikdy som raz taky!!!takze tolko iba....

<< 254 | 255 | 256 | 257 | 258 >>

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.